Forside Produkter Mobil

Få en iPhone X look-alike med Android

-
Xiaomi Mi 8 (tv) og iPhone X (th). Foto: TheNextWeb

Vil du gerne have designet fra iPhone X men med Android ombord, så er her Xiaomi Mi 8

Ofte kan det diskuteres hvem der lader sig inspirere af hvem, når det kommer til design af smartphones, men her er det vist ingen tvivl om hvem Xiaomi gerne vil efterligne.

For Xiaomi Mi 8 er en iPhone X lookalike. Den kommer endda med et baggrundsbillede der minder om Apples i farver og former.

Annonce:

TNW har sat de to telefoner side om side (billedet ovenfor) for at vise hvor meget de to telefoner ligner hinanden, på såvel forside som bagside med kamera bump, design og placering.

Kinesiske Xiaomi er kendt for at kopiere Apple. Ikke kun i telefonernes designs, men også med iOS-lignende skins til Android, marketing, ja selv deres keynote præsentationer ligner.

Xiaomi citat: “If you have two similarly skilled designers, it makes sense that they would reach the same conclusion. It doesn’t matter if somebody else has reached the same conclusion”.

Xiaomi har tidligere (i 2014) fortalt at den slags beror på tilfældigheder, fortæller 9to5Mac.

“Når man har to designere der er lige dygtige så giver det mening at de når samme konklusion, og så er det ligemeget om andre når samme konklusion”, lød det dengang.

Xiaomi sælger smartphones i Europa nu, men tilgængelighed for denne model er ikke kendt.

 

Annonce:
VIA9to5mac.com
KILDETheNextWeb
Forrige artikelDet nye hackerværktøj: Lyd
Næste artikelHer er årets mærkeligste Android-bug
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.