Forside * Featured

Bang & Olufsen præsenterer Beosound Edge (nu med video)

-
Beosound EDGE

Bang & Olufsen lancerer i dag Beosound Edge – en statement højtaler der redefinerer hvordan vi lever med lyd i hjemmet.

Bang & Olufsen har i samarbejde med den anerkendte designer, Michael Anastassiades, udviklet et tidløst designmesterværk der både fascinerer og tiltrækker brugeren med sit visuelle udtryk og sin avanceret teknologi.

Beosound Edge har en 360-graders lyd som overgår den kompakte størrelse og med den banebrydende, nye teknologi, Active Bass Port.

Annonce:

Ved afspilning ved lav lydstyrke anvendes trykkammerprincippet for at opnå den mest nøjagtige lydgengivelse. Skrues der derimod op for lydstyrken, åbner den aktive basport, så bassen bliver kraftigere og mere energisk.

Nærhedssensorerne og det indbyggede touch-interface i aluminiumsrammen samt højtalerens rullende bevægelse nytænker måden at interagerer med højtalere på i hjemmet.

Hertil giver den cirkulære form samt kombinationen af det sorte stofcover og den polerede aluminiumsring mange indretningsmuligheder, og Beosound Edge kan både placeres på gulvet og tilpasses det øvrige interiør, eller monteres på væggen som et statement der opdeler rummet.

 

 

Video

Bag om Beosound Edge

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Beosound Edge vil være tilgængelig globalt fra midten af november på www.bang-olufsen.com/beosound-edge og i Bang & Olufsen butikker.

Den vejledende udsalgspris er 23.000 kroner.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.