Forside * Featured

Libratone Zipp 2 er en ny trådløs smart-højttaler

-

Libratone har i dag præsenteret ZIPP 2 og ZIPP MINI 2, med flere nye funktioner.

De nye højtalere kommer med stemmestyring, 360 graders ‘FullRoom´ lyd, WiFi og Blueetooth-opkobling, multi-room musik og op til 12 timers batteritid.

Annonce:

ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 er de første Libratone-højttalere, der er udstyret med stemmestyringsassistenten Alexa fra Amazon.

Amazons Alexa gør det muligt for dig og dine højttalere at kommunikere sammen og derigennem styre alt lige fra din musik, smart home-produkter, tjekke vejret og meget mere.

Højttalerne er også udstyret med Libratones 360 FullRoom lyd, et akustisk design, der sikrer, at du får en fyldig og rig lyd i alle retninger, uanset hvor du befinder dig i forhold til højttaleren.

Ønskes en større lyd, kan op til 10 højttalere kobles sammen i et eller flere rum, med AirPlay 2 eller Libratones egen SoundSpace Link.

De kommer i flere forskellige farver, og du kan gemme op til fem afspilningslister eller radiostationer, som let kan afspilles med en enkelt berøring på højttaleren.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

  • Libratone ZIPP 2 koster kr. 2.399,-
  • Libratone ZIPP MINI 2 koster kr. 1.899,-

Sælges fra oktober.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.