Forside Nyheder

Libratone Zipp 2 er en ny trådløs smart-højttaler

-

Libratone har i dag præsenteret ZIPP 2 og ZIPP MINI 2, med flere nye funktioner.

De nye højtalere kommer med stemmestyring, 360 graders ‘FullRoom´ lyd, WiFi og Blueetooth-opkobling, multi-room musik og op til 12 timers batteritid.

ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 er de første Libratone-højttalere, der er udstyret med stemmestyringsassistenten Alexa fra Amazon.

Annonce:

Amazons Alexa gør det muligt for dig og dine højttalere at kommunikere sammen og derigennem styre alt lige fra din musik, smart home-produkter, tjekke vejret og meget mere.

Højttalerne er også udstyret med Libratones 360 FullRoom lyd, et akustisk design, der sikrer, at du får en fyldig og rig lyd i alle retninger, uanset hvor du befinder dig i forhold til højttaleren.

Ønskes en større lyd, kan op til 10 højttalere kobles sammen i et eller flere rum, med AirPlay 2 eller Libratones egen SoundSpace Link.

De kommer i flere forskellige farver, og du kan gemme op til fem afspilningslister eller radiostationer, som let kan afspilles med en enkelt berøring på højttaleren.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

  • Libratone ZIPP 2 koster kr. 2.399,-
  • Libratone ZIPP MINI 2 koster kr. 1.899,-

Sælges fra oktober.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce: