Forside * Featured

Kineserne ‘kopierer’ også B&O

-
Er det ikke? Nej det er ikke B&O men kinesiske Metz

Kinesisk-ejede Metz har ladet sig inspirere af nuværende og tidligere designs fra Bang & Olufsen.

Designere lader sig tit inspirere af hinandens arbejde, og det er ikke første gang i historien af nogen har ladet sig inspirere af et design fra danske Bang & Olufsen.

Her kan man da heller ikke tale om 1:1 kopier, men det virker som om kinesisk-ejede Metz har kigget på flere B&O-produkter da de designede højttalerne til årets tv-lyd.

Annonce:

Ved første øjekast kunne det gore være et par BeoLab 50 der stod ved TV’et på billedet ovenfor. Men selvom form og størrelse ligner, så er det ikke en kopi. Mere noget der er ‘inspireret af’…

Produkterne fra Metz her er set på årets IFA-udstilling.

 

Metz højttaler
B&O BeoLab 50

 

På standen havde de også et højttalersæt der lod til at være inspireret af BeoLab 14. Et højttalersæt der ikke længere er på markedet.

 

B&O BeoLab 14 surroundsæt

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.