Forside Nyheder

’What/If’ er Netflix’ næste debatskabende serie-satsning

-

Netflix kan godt lide at stille spørgsmål, andre ikke tør stille, når de producerer en tv-serie.

Og det virker. Det kan man tydeligt se på nogle af streamingtjenestens største succeser, såsom ’Black Mirror’, ’Orange is the new Black’ og ’House of Cards’.

Annonce:

Nu forsøger vil de gøre det igen med en ny serie med titlen ’What/If’. Serien kaldes en ”social thriller” og handler om, hvad der sker, når ”acceptable mennesker begynder at gøre uacceptable ting”, som Deadline skriver.

Hver sæson i serien handler om følgevirkningerne af en enkelt, tvivlsom beslutning, der foretages af en eller flere af seriens hovedpersoner, og hvordan det kan ændre deres livsbane fuldstændigt.

Ifølge den profilside, som Netflix allerede har sat op, selvom serien først har premiere til næste år, kommer første sæson til at handle om et ungt, nygift ægtepar, der mangler penge. For at afhjælpe den situation, overvejer de et etisk tvivlsomt tilbud fra en magtfuld kvinde. Sidstnævnte bliver spillet af Renée Zellweger (bill.), der er en af stjernerne som er bekræftet på rollelisten.

Blandt andre bekræftede skuespillere finder man Louis Herthum fra ’Westworld’, og det unge par spilles af Jane Levy fra ’Castle Rock’ og Blake Jenner fra ’Glee’.

Annonce:
Forrige artikelGoogle Maps klar på Apple CarPlay
Næste artikelMCU-superhelte kan få egne serier på Disneys streamingtjeneste
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.