Forside Nyheder

Apples nye streamingtjeneste lanceres i over 100 lande (rygte)

-
Foto: recordere.dk

Apple arbejder på en streamingtjeneste til lancering i over 100 lande i 2019 (rygte)

Apple er ved at få produceret eget indhold, tv-serier til brug for streaming. Forleden lød rygtet at det indhold som de selv producerer bliver gratis for deres kunder, og at der ikke var nogen planer om en abonnementsbaseret streamingtjeneste. Det fortalte tv-stationen CNBC.

Men nu sår avisen The Information tvivl om dele af de oplysninger.

Deres kilder bekræfter godt nok oplysningen om at Apples egne serier bliver gratis, men at de bliver en del af en abonnementsbaseret streamingtjeneste. Det der også kaldes SVOD (Subscription Video On Demand) som Netflix, TV 2 Play, Viaplay m.fl. er.

I følge avisens kilder så vil Apple åbne en egentlig streamingtjeneste for tv og film og den vil, efter en indledende premiere i hjemlandet USA, rulle ud i mere end 100 lande.

Det vil blive en tjeneste hvor der vil være en blanding af gratis og betalt indhold, hvor de betalte indhold er indhold leveret af 3.part.

Hvis de oplysninger er rigtige så arbejder Apple alligevel på en form for konkurrent til Netflix og Amazon, men med den forskel at alle der ejer en Apple-enhed kan se en del af indholdet uden betaling.

Apples streamingtjeneste er rygtet til at åbne i første halvdel af 2019 med premiere i USA først.

 

Annonce