Forside Produkter Auto

Autonom robot trafikdræbt af selvkørende Tesla

-
Screenshot fra YouTube video af Kevin Jenkinson

Robot mod robot. En selvkørende Tesla ramte en autonom robot nær CES-udstillingen. Tesla vandt.

Tesla er ramt af endnu en ulykke. Denne gang var ‘offeret’ en droide, en autonom robot fra russiske Promobot, der skulle have været udstillet på CES. Det skriver avisen Daily Mail.

Robotten der har modelnummer v4 kan lejes for $2.000/dag (ca. 13.000 kr/dag) og her var den ude på en aftentur i vejsiden ud for Westgate-hotellet, der ligger i området med det konferencecenter der huser hovedparten af CES.

Annonce:

Selskabet bag robotten har frigivet en video der viser ‘trafikdrabet’. For ifølge producenten så overlevede robotten ikke sammenstødet, og vil formentlig ikke kunne repareres.

Mange spekulerer dog i om det hele blot er et PR-stunt for at skabe lidt opmærksomhed om selskabets robotter.

Men i følge Promobot er den god nok. Deres teknikere var ved at følge et antal robotter ind til deres stand på udstillingen, da en af robotterne valgte at forlade flokken og tage en tur på egen hånd. Her fik den forvildet sig ud på vejen hvor Tesla’en kørte forbi og ramte den, så robotten væltede om på siden og pådrog sig uoprettelige skader.

På videoen herunder, af Kevin Jenkinson, ses trafikuheldet.


OBS: Vi kan lige nu ikke be- eller afkræfte om nyheden er 100% korrekt, da det viser sig at firmaet bag Promobot før har udsendt falske nyheder. Vi har derfor taget nyheden ud af vores flow indtil vi ved præcist hvad der er op eller ned i historien

 

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.