Forside CES CES 2019

B&O klar med E8 version 2 med trådløs opladning

-
B&O E8 Version 2.0 med trådløs opladning

Bang & Olufsen lancerer nu deres opdaterede Beoplay E8 2.0, der er en videreudvikling af det originale design fra 2017 – med masser af forbedringer, der har været efterspurgt af Bang & Olufsens community.

Oplader-etuiet i premium læder er redesignet med en ny, mere eksklusiv form og leverer trådløs opladning for at gøre Beoplay E8 2.0 fuldstændig trådløse. Nu kan du oplade Beoplay E8 2.0 ved blot at placere etuiet på en trådløs opladerplade.

Det trådløse oplader-etui indeholder nu tre fulde opladninger, som giver op til 16 timers spilletid. Dette er en forbedring i forhold til originalens 12 timer og er rigeligt til en hel dags musik og podcasts på farten. En indikator på etuiets forside viser status for opladning, mens tre indikatorer på bagsiden viser, hvor mange opladninger der er tilbage i etuiet.

Annonce:

På indersiden af oplader-etuiet er øretelefonerne nu omgivet af et indlæg med enten børstet enkelt- eller dobbeltanodiseret aluminium, alt afhængig af farve. Det trådløse opladeretui har et USB-C-stik til at oplade øretelefonerne med et kabel.
Trådløs opladerplade

Bang & Olufsen annoncerer også en ny, trådløs opladerplade til brug sammen med Beoplay E8 2.0, så de kan oplades let og enkelt. Opladerpladen er fremstillet i luksuriøse materialer som børstet aluminium og okselæder i høj kvalitet, der med årene får en smuk patina. Den trådløse opladerplade er den perfekte partner til dine Beoplay E8 2.0 samt din smartphone og understøtter almindelig opladning (5 watt) og hurtig opladning (10 watt).

 

Opgradér dine originale Beoplay E8 til trådløs opladning

Da de originale Beoplay E8 øretelefoner passer til det nye, trådløse oplader-etui, gør Bang & Olufsen det muligt for eksisterende ejere af Beoplay E8 at nyde fordelene ved trådløs opladning. Opladeretuiet sælges nemlig separat, ligesom det også er muligt at købe højre eller venstre øretelefon separat.

 

Priser og tilgængelighed

Beoplay E8 2.0 leveres med et trådløst oplader-etui i læder, fem øretips og et USB-C kabel. Øretelefonerne lanceres i farverne sort, Indigo Blue, Natural og Limestone.

Vejl. udsalgspris er 2.750 kr., og er klar til salg fra 14. februar 2019.

Den trådløse opladerplade vil være tilgængelig i farverne sort, Indigo Blue, Natural og Limestone. Vejl. udsalgspris er endnu ikke offentliggjort. Separate venstre og højre ørestykker til Beoplay E8 2.0 kommer til at koste 950 kr., mens det trådløse oplader-etui vil kunne fås for 1.500 kr. Den trådløse opladerplade, det trådløse oplader-etui og separate ørestykker til Beoplay E8 2.0 er i handlen fra april 2019.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.