Forside * Featured

Tvivl om Samsungs nye MicroLED kommer til Danmark i år

-

På dette års CES i Las Vegas var Samsung klar med et 75 tommer MicroLED TV, men efter lanceringen er der sået tvivl om TV’et når ud på det danske marked i 2019.

Annonce:

Det første MicroLED på 75 tommer blev præsenteret på CES 2019 i Las Vegas hos Samsung, og derfor var det forventet at danske kunder skulle kunne få fat i den nye teknologi inden årets udgang.

Det er der nu sået tvivl om, og kilder tæt på Samsung fortæller recordere.dk at man er meget usikker på om produktet kommer til Danmark i år. Det er rigtigt ærgerligt hvis det ikke sker, fordi MicroLED er den teknologi der skal tage kampen op med LG’s OLED paneler, der sidder i bl.a. LG, Sony, Philips og Panasonic.

Med MicroLED får man et TV med alle de gode egenskaber: Pixels der lyser selv (ingen bagbelysning), høj kontrast, perfekt sort, detaljer i såvel mørke som lyse områder, hurtig skærmopdatering mv.

Dette kombineret med høj lysintensitet på skærmen (nits) og uden risiko for retension/burn-in.

Sidste år lancerede Samsung et 146″ MicroLED kaldet ‘The Wall’. Mange fandt det dog lige stort nok til en almindelig stue. Dette TV kan dog købes i Danmark.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.