Forside Nyheder

Panasonic: Ny type autokalibrering uden ekstern testgenerator

-
Panasonic GZ2000 OLED TV kalibreret over WiFi af CalMan 2019 software

Kalibreringssoftwaren CalMan 2019 kan nu kalibrere Panasonic 2019 OLED TV uden en ekstern testgenerator.

Slut med at tilslutte en testgenerator via HDMI til TV’et, og lade den lave de testbilleder som kalibreringssoftwaren skal bruge.

De nye 2019 Panasonic OLED TV kan nye tricks sammen med kalibreringssoftwaren CalMan by SpectraCal.

Annonce:

Det viste Portrait Displays frem på årets Panasonic Convension, som er der hvor vi ser de europæiske Panasonic-produkter for første gang.

CalMan har i flere år arbejdet frem mod den automatiske kalibrering, hvor der hænges en probe foran TV’ets display og så klarer softwaren resten – i samarbejde med TV’et.

Her i 2019-udgaven af CalMan kan kalibreringen af Panasonics TV ske uden en separat testbillede-generator. Der er i stedet indbygget en form for testgenerator i selve Panasonic TV’et, og så styrer CalMan-softwaren via WiFi hvad der skal vises nu.

Men softwaren kalder ikke foruddefinerede testbilleder frem i TV’et, som er den løsning der tidligere er set hos andre producenter.

I stedet sendes hvert testbillede fra CalMan-software til TV, før hver måling. Det giver en mindre forsinkelse før hver måling, til gengæld er det helt uafhængigt af hvad der er indbygget i TV’et nu som senere.

På videoen herunder fortæller Portrait Displays om CalMan 2019, her sammen med det nye 2019 OLED flagskib, Panasonic GZ2000.

Se også: Panasonic: 4 serier OLED TV med Dolby Vision og Atmos

 

Video

 

Annonce:
Forrige artikelVIDEO: Norsk TV2 sender reklame for Samsung Galaxy S10 for tidligt
Næste artikelMåske vigtigste Samsung Galaxy lancering i 10 år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.