Forside Produkter Gadgets

Rapport: Apple klar med microLED næste år

-

Ifølge en artikel i Economic Daily News, forhandler Apple lige nu med en taiwansk producent af microLED skærme til brug i deres Apple Watch ure.

Apple forhandler med en taiwansk displayproducent om at introducere microLED displays i sine produkter allerede fra næste år. Det skulle dreje sig om at udskifte de nuværende OLED paneler fra LG med microLED i de kommende Apple Watch smarture.

Annonce:

Selvom producenterne afviser at kommentere på rygterne, fortæller en af producenterne alligevel at de forhandler med en amerikansk smartwatch producent.

Det giver god mening at skifte fra OLED til microLED, da microLED både er mere batterivenligt, ligesom microLED ikke har de samme burn-in problemer som OLED stadig lider under ved forkert brug.

Bloomberg var de første til at bringe information om at Apple ville satse på microLED frem, da rygterne gik på at Apple selv ville bygge en microLED fabrik i USA tæt på Apples hovedkvarter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.