Forside Produkter Mobil

Apple lancerer spilstreaming til 39 kr/måned

-

Apple Arcade er en abonnementsbaseret spiltjeneste.

Med et Apple Arcade-abonnement til 39 kroner om måneden får brugerne ubegrænset adgang til hele kataloget med over 100 nye, eksklusive spil, som alle kan spilles på både iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV.

Annonce:

Apple Arcade lanceres med en gratis prøveperiode på en måned, og brugerne kommer ikke til at finde spillene på nogen anden mobil platform eller abonnementstjeneste. Apple Arcade-spil kan alle spilles offline, og et enkelt abonnement giver adgang til op til seks familiemedlemmer med Familiedeling.

Kataloget vil bestå af mere end 100 spil i de kommende uger, efterhånden som nye titler bliver præsenteret, og der vil komme flere spil hver måned. Apple Arcade vil være tilgængelig den 30. september på iPadOS og tvOS 13 og til oktober på macOS Catalina.

“Vi er rigtigt glade for at kunne lancere Apple Arcade i App Store. Et håndplukket udvalg af over 100 nye og eksklusive spil fra mange af de mest innovative spiludviklere i verden er det perfekte supplement til App Stores nuværende enorme katalog over spil”, fortæller Phil Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing, og han fortsatte:

“Vi tror, at kunder i alle aldre vil glæde sig meget over, at et enkelt abonnement giver hele familien ubegrænset adgang til det fulde katalog over fantastiske Apple Arcade-spil – og alt sammen uden reklamer og uden tilkøb, samtidig med at hvert spil opfylder Apples høje standarder for anonymitet.”

 

 

Nye og eksklusive spil

Der vil være noget for alle spilentusiaster – lige fra action- og eventyrspil til puslespil og spil til festen. Nogle af de titler, der lanceres på Apple Arcade, inkluderer:

“Ballistic Baseball” fra Gameloft, som er et actionfyldt arkade baseballspil, der gengiver den intense kamp mellem kasteren og batteren i live mand-mod-mand multiplayer-kampe.

“ChuChu Rocket! Universe” eksploderer, når Sega placerer de elskede ChuChus i et univers af underlige og vidunderlige planeter med over 100 helt utrolige puslespil.

I “Exit the Gungeon” fra Devolver skal spillere undslippe et kollapsende helvedes fangehul, mens farlige forhindringer og modstandere står i vejen for dem med stigende intensitet.

“Overland” fra Finji er et post-apokalyptisk rejseeventyr, hvor man som spiller kæmper mod farlige væsener, redder strandede rejsende og er på udkig efter forsyninger for at overleve.

“PAC-MAN PARTY ROYALE” fra Bandai Namco, som er en helt ny arkadeoplevelse med en fire-spillere Battle Mode, hvor den sidste overlevende PAC-MAN vinder.

I “Projection: First Light” fra Blowfish følger spillerne Gretas eventyr – en pige, der bor i en mytologisk skyggedukkeverden – mens hun begiver sig ud på en selvoplysningsrejse, hvor hun undervejs får hjælp fra legendariske helte fra fortidens kulturer.

I “Rayman Mini” fra Ubisoft er Rayman blevet reduceret til størrelsen på en myre! Spillere bruger insekter, svampe og planter til at løbe gennem verden så hurtigt som muligt eller prøve igen og igen at opnå den perfekte score.

I “Shantae and the Seven Sirens” fra WayForward udforsker spillere en enorm sunket by og kæmper mod de Syv sirener i Half-Genies mest spændende eventyr til dato.

“Skate City” fra Snowman bringer hjertet og sjælen ved street skating til live med multi-touch-betjening, når byens gader omdannes til den ultimative skaterlegeplads.

I “Sneaky Sasquatch” fra RAC7 lever man som spiller et liv som en Sasquatch og laver typiske, hverdagsagtige Sasquatch-ting som at snige sig rundt i forklædning, plyndre køleskabe og picnickurve, spille golf og meget mere.

“Steven Universe: Unleash the Light” er et originalt Cartoon Network-spil, der bl.a. er skrevet af Rebecca Sugar, hvor spillere vælger deres yndlingsfigurer, vælger hvilke Gems, der er med på deres hold, får adgang til fantastiske nye evner og udstyrer sig med forskellige kostumer i det ultimative mobile rollespil (RPG).

“Super Impossible Road” fra Rogue Games, som er et futuristisk racerspil med fuld fart, hvor man som spiller skal mestre hårnålesving på baner, der snor sig og ruller sig forbi smukke galaktiske kulisser.

“The Bradwell Conspiracy” er en konspirationseventyr-thriller med smuk styling og et humoristisk twist.

I “The Enchanted World” fra Noodlecake hjælper man som spiller en ung alf med at sætte stykkerne sammen i en magisk verden, der er hærget af mørke kræfter.

“Various Daylife” fra Square Enix, som er et helt nyt rollespil fra skaberne af “Bravely Default” og “Octopath Traveler”. I år 211 i den Kejserlige æra udforsker man som spiller et nyopdaget kontinent, mens man lever livet fuldt ud i byen Erebia.

 

 

Pris og tilgængelighed

Apple Arcade koster kr. 39/måned.

Der er 30 dages prøveperiode.

Apple Arcade bliver tilgængelig den 19. september med iOS 13, den 30. september på iPadOS og tvOS 13 og til oktober på macOS Catalina.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.