Forside * Nyheder

IFA 2019: Samsung pressekonference viste 55″ QLED 8K TV

-
Samsung pressekonference på IFA 2019

Som altid står man som sild i en tønde når Samsung holder pressekonference, og i år var ingen undtagelse. Til gengæld var der færre eksotiske fisk på scenen end i tønden. Men Galaxy Fold kommer nu, og 55” 8K QLED TV er også klart.

På IFA 2019 i Berlin, var Samsung blandt de første til at holde pressekonference, og på scenen blev det til både køkken- og AV udstyr. De fleste nyheder for året bliver præsenteret allerede i Januar på CES i Las Vegas, men der var alligevel sneget sig et par nyheder med.

På vaskemaskiner har Samsung nu en speciel låge til sokker og undertøj der dukker op når vasken allerede er startet. Så kan maskinen lige sættes på pause, og man kan åbne den lille låge, og smide det fundne tøj i vaskemaskinen uden at afbryde programmet, også selvom der er vand i maskinen.

Annonce:

Og så brugte Samsung ordet “Shelf’ies” om deres nye multivinkel kamera, de har placeret i nogle af deres køleskabe. Der så viser hvad mad og drikkevarer du har i køleskabet.

Samsung introducerede også køleskab serien BESPOKE. BESPOKE er designet som standardenheder i flere forskellige størrelser og med en til fire døre. Det gør det muligt at inkludere køleskabet som en naturlig del af hjemmets indretning i forskellige miljøer og til enhver livsstil. Så forestil dig at du kan bygge køl og frys som det passer dig i dit køkken.

 

QLED 8K TV nu også i 55 tommer

Siden lanceringen af Samsungs QLED 8K TV sidste år er salget af QLED TV steget med 200 procent årligt fortæller Samsung. Forbrugerne har taget teknologien så hurtigt til sig, at der blev solgt mere end to millioner enheder over hele verden det første halvår af 2019.

For yderligere at styrke produktlinjen vil et 55-tommer QLED 8K TV blive inkluderet i Samsungs QLED-serie sammen med 65, 75, 82 og 98 tommer versioner. Versionen på 55 tommer lanceres globalt i september 2019. Vi vender tilbage med mere om TV’et når vi besøger Samsung stand i morgen.

Samsung viste også HDR10+ med op til 5.000 nits. Ligesom de fortalte at engelske Samsung 8K TV ejere, får Amazon Prime med live fodbold senere i år i 4K, men som Samsung så opskalerer til 8K.

Samsung er også snart klar med Apple TV og AirPlay 2 og support får både Amazon og Google Assistant (… og Bixby) på deres flagskibs-TV.

 

Samsung The Frame 3.0

Og så satser Samsung stadig voldsomt på deres “The Frame” serie, der får mere og mere plads på Samsung stande på messer. Det samme gælder deres bord-TV Serif, der kommer i flere nye farver.

 

Samsung Galaxy Fold kommer til salg i denne måned

Samsung har endeligt fået løst alle de problemer de havde med Galaxy Fold telefonen, og derfor er den klar til salg i september 2019.

Du kan læse mere om Samsung Galaxy Fold her.

 

Andre nyheder fra pressekonferencen

Som vi har skrevet tidligere i dag, har Samsung droppet lanceringen af Galaxy Note S i Danmark.

Og så har Samsung lavet en Samsung Store i Kings Cross i London, hvor de viser deres innovation og nyeste produkter. Stedet kaldes Samsung Town.

På IFA har Samsung også en selvstændig IoT (Internet of Things) stand, hvor de demonstrerer deres Smartthings produkt-serie.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.