Forside Produkter Mobil

Kom til stort OnePlus lanceringsevent d. 10/10 i København

-

OnePlus åbner dørene og inviterer danskerne med til stort lanceringsevent i Cinemaxx

OnePlus 7T lanceres d. 10. oktober og du kan komme med.

Annonce:

Inddragelse af brugerne spiller en stor rolle for OnePlus, og derfor får fans nu mulighed for at deltage i det danske keynote livestream-event, hvilket normalt kun er forbeholdt danske tech-medier.

Det kommer til at foregå i Cinemaxx-biografen ved Fisketorvet i København, og her bliver der mulighed for at se og prøve den nye smartphone, og hvis den falder i god jord, er der mulighed for at få fingrene i en som de første.

Det er første gang at OnePlus holder keynote og pop-up event på samme dag. Eventet er åbent for alle, og derfor opfordrer OnePlus deres fans til at tage både kollegaer, venner og familie under armen.

“Vi gør enormt meget for at inddrage vores fans og brugere i udviklingen af OnePlus, og vi glæder os meget til at vise de nye smartphones i OnePlus 7T-serien frem. Vores nye 90Hz Fluid Display bliver ved med at løfte standarden for smartphone-skærme, og man kan godt glæde sig, hvis man er på udkig efter en uovertruffen skærmoplevelse”, fortæller Marie Feldborg, der er marketingdirektør i OnePlus Danmark.

 

 

Tid og sted

Det danske pop-up event for OnePlus 7T-serien finder som nævnt sted den 10. oktober i Cinemaxx i København, hvor fans også får muligheden for at overvære den officielle lancering og deltage i det efterfølgende pop-up event.

Tilmelding til eventet sker via dette link – Tilmeld dig her.

Bemærk, at eventuelle følgesvende også skal tilmelde sig via linket.

Har man ikke mulighed for at følge med i begivenheden i København, er det også muligt at overvære lanceringen på livestream via OnePlus’ hjemmeside eller på OnePlus’ YouTube– og Twitter-kanaler.

 

Program

10.00-16.00 – Underholdning, konkurrencer og overraskelser til køen
16.00-16:30 – Registrering
16.30-16:50 – Dørene til salen åbner
16.50-17.00 – Velkomst
17.00-18.00 – Livestream-Keynote ved Pete Lau
18.00 – Pop-up event åbner (Mad, fri bar og DJ)
22.00 – Tak for i aften

 

Annonce:
Forrige artikelGamle SIM-kort kan give hackere adgang til din smartphone
Næste artikelStar Wars: Serien om Obi-Wan Kenobi har fået en instruktør
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.