Forside CES CES 2020

Læk: Samsung QLED bliver rammeløst i 2020

-
Den nye 8K QLED topmodel for 2020. Foto: 4kfilme.de

Det første billeder er lækket af det der menes at være Samsungs QLED topmodel for 2020.

CES-udstillingen nærmer sig, og med den følger flere af årets produktlanceringer. Nu lækker de første billeder af det der angives som Samsungs nye rammeløse QLED TV. Det skriver mediet 4Kfilme.de, der har fået fingre i billederne.

Der er angiveligt tale om et nyt 8K QLED TV i 9-serien af topmodeller, der menes at hedde enten Q900T eller Q950T.

Annonce:

Billederne viser et rammeløst TV. Ingen kant i siderne eller i toppen, og kun en lille kant i bunden. Så det ser ud til at være lykkedes Samsung at fjerne rammen på bagbelyst LCD TV, som QLED er.

Hvis rammen er helt væk er det bemærkelsesværdigt. Ikke engang en LG topmodel, som deres W9 wallpaper OLED TV, er uden ramme.

 

Den nye 8K QLED topmodel vægmonteret med ny Q800T soundbar nedenunder. Foto: 4kfilme.de

 

Det andet billede viser den nye Samsung topmodel, væghængt med en ny soundbar nedenunder. Der gættes på det er model HW-Q60T, en kommende ny soundbar hvis eksistens allerede var kendt, fordi de koreanske myndigheder (RRA) for nylig har godkendt den til markedet.

Ifølge Flatpanels har Samsung for nylig registreret varemærket ‘Zero Bezel TV’ – TV med nul ramme.

Samsung har, ifølge 4Kfilme.de, selv teaset for de rammeløse TV med sloganet “Experience the power of a future across all borders“.

Et slogan med en dobbelt mening. For ‘future across all borders’ kan både betyde fremtiden verden over, ligesom et TV uden ramme kan kaldes for ‘borderless’.

CES-udstillingen begynder om en uge, og der ventes Samsung af præsentere det nye design til 2020-nyhederne indenfor TV. Recordere.dk er på plads i Las Vegas til at rapportere om nyhederne.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
VIAFlatpanels
KILDE4Kfilme.de
Forrige artikelTCL vil præsentere nye Mini-LED TV på CES
Næste artikelYouSee trak en kvart million kroner for tv-pakken hos Pernille
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.