Forside * Nyheder

LGs nye soundbars får AI rumkalibrering og Google Assistant

-

LGs 2020-modeller soundbars får nye funktioner og muligheder. Præsenteres på CES-udstillingen.

LG har valgt CES-udstillingen til at vise fire nye soundbars fra 2020-produktlinjen frem. De nye soundbars har fået modelnumrene: SN11RG, SN10YG, SN9YG og SN8YG.

Annonce:

Samarbejdet med Meridian Audio fortsætter. Flere af de nye modeller kommer med Meridians teknologier som Bass and Space, der forbedrer gengivelse af lavfrekvente toner og giver et bredere lydbillede, og Image Elevation, der ifølge LG giver en mere realistisk lytteoplevelse ved at tydeliggøre de særskilte instrumenter og sang.

 

 

Størstedelen af de nye produkter i 2020 understøtter også både Dolby Atmos og DTS:X.

En af nyhederne i LGs premium soundbars er AI Room Calibration, som gennem rumtilpasset kalibrering – styret af kunstig intelligens – kan optimere lyden.

LG fortæller at de nye soundbars har 4K Pass-Through. De fortæller dog ikke om dette også gælder Pass-Through med HDR, som HDR10+ og Dolby Atmos, som var savnet på 2019-modellerne.

Der kan tilkøbes trådløse baghøjttalere, kaldet ‘LG SPK8 Wireless Rear Speaker Kit, for surround. Disse medfølger dog med den største soundbar, SN11RG.

 

 

Flere af 2020-modellerne kommer også med indbygget Google Assistant.

Stemmestyringen giver dig mulighed for at kontrollere kompatible smart home-enheder med stemmen direkte fra din LG-soundbar.

En anden nyhed i 2020-modellerne er eARC (Enhanced ARC via HDMI). Det betyder at soundbaren kan modtage HD-lyd fra TV’et, som Dolby True HD og DTS Master Audio.

Den største soundbar, model SN11RG, kan via soundbar, subwoofer og de medfølgende baghøjttalere emulere en 7.1.4 surroundopstilling (et tredimmensionelt lydbillede).

Nyhederne vises frem på CES-udstillingen til januar. Pris og tilgængelighed ikke kendt på nuværende tidspunkt.

 

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.