Forside * Featured

Her er Sonys nye OLED TV, og nu også i 48″

-

Sony har i dag lanceret en lang række af nye forbedrede TV’er – deriblandt det nye A9 (48”) og A8 (55”, 65”) 4K OLED TV’er.

Sony er på vej med nye 8-serie OLED TV, hvor de nye A8-modeller kommer i 55″ og 65″.

Annonce:

9-serien kører videre ind i 2020, dog med en ny mindre størrelse. Der kommer en A9 i 48″ nu.

Sony sigter efter at være branchens førende billedkvalitet, lyd og brugeroplevelse.

Billedkvaliteten leveres gennem Sonys egen X1 Ultimate-billedprocessor og på lydsiden er der kommet Sound-from-Picture Reality, en teknologi som giver fornemmelsen af, at lyden kommer direkte fra skærmen.

Der er  Netflix Calibrated Mode, som viser Netflix-indhold som filmskaberen ønsker det, samt IMAX Enhanced i udvalgte modeller).

I Sonys nye serie af TV’er introduceres Ambient Optimization, der er en ny teknologi, som optimerer billed- og lydkvalitet i alle omgivelser.

Her justereres billedets lysstyrke automatisk, så det tilpasses lyset i rummet ved at øge lysstyrken i værelser med høj belysning og reducere lysstyrken i mørke værelser for at give den bedste oplevelse. Det registrerer endda genstande i rummet, såsom gardiner og møbler, der kan absorbere eller reflektere lyd, og finjusterer akustikken derefter.

 

Fotos af Sony A8 OLED TV

</a
</a

 

Fotos af 48″ Sony A9 OLED TV

Vi ville gerne have vist størrelsen på den nye 48″, men desværre udstiller Sony den ikke på CES.

 

Sonys fremhæver

  • X-Motion Clarity til OLED: Denne teknologi er nu blevet tilgængelig for OLED-TV. X-Motion Clarity forbedrer alle bevægelser på skærmen i realtid med en høj opdateringsfrekvens, der ifølge Sony gør alt lysere, klarere og mere flydende end nogensinde før, og som f.eks. giver en god visuel sportsoplevelse.
  • Håndfrie funktioner: Sonys stemmeaktiverede-TV’er fungerer sammen med Google Assistant, og giver en smartere seeroplevelse. Søg let efter og se dine yndlingsfilm, hent sportsresultater eller vejropdateringer. Desuden kan du styre dit TV, og endda dit hjem, ved blot at tale direkte til selve TV’et.
  • Android TV: Det nye TV-line-up kommer med Android™ TV, der giver enkel adgang til indhold, tjenester og enheder.Sonys egen brugerflade og stemmekontrol er også forbedret til daglig brug. Med udvidede stemmestyringsfunktioner gennem en indbygget mikrofon får brugerne mulighed for at nyde live-TV, apps og tilsluttede enheder håndfrit.
  • Nem tilslutning til de fleste enheder: Med Google Home og Amazon Alexa-understøttelse kan du styre dit TV med stemmen og bede det om at gøre ting såsom; afspille videoer fra YouTube med Google Home eller skifte kanal og ændre lydstyrke med Amazon Alexa-aktiverede enheder. Desuden sikrer understøttelsen af Apple HomeKit og Airplay 2 integrering af din iPhone og Siri-enheder med dit Sony TV, og giver dig mulighed for nemt at styre dit smarte hjem og streaming af indhold.

 

Pris og tilgængelighed

Dansk pris og tilgængelighed for de nye Sony OLED TV er endnu ukendt.

 

Specifikationer

A8 (65 ”og 55” modeller) 4K OLED-TV

– Billedprocessoren X1 Ultimate, giver den ultimative 4K HD-oplevelse med objektbaseret Super Resolution, objektbaseret HDR-remaster, Super Bit Mapping™ 4K HDR og dobbelt databasebehandling.
– Pixel Contrast Booster: 8 millioner individuelle selvoplysende pixels samt Sonys originale panelkontrol til OLED, som giver en hidtil uset dyb sort, autentiske farver og en bredere betragtningsvinkel.
– X-Motion Clarity til OLED-TV: Teknologien forbedrer bevægelser på skærmen i realtid, som gør en sportsoplevelse lysere, klarere og mere flydende end før.
– To subwoofere forbedrer kvaliteten af Acoustic Surface Audio™.
– Understøttelse af Dolby Vision og Dolby Atmos.
– Ny Ambient Optimization optimerer billed- og lydkvalitet i alle omgivelser. Det tilpasser automatisk billedets lysstyrke til lyset i rummet, øger lysstyrken i lyse værelser og reducerer lysstyrken i mørke værelser.
– Nem tilslutning til et bredt udvalg af enheder som Apple AirPlay 2, HomeKit, Amazon Alexa-aktiverede enheder og smart-højttalere.
– Hurtig adgang til indhold og tjenester med Android TV.

 

A9 (48” model) 4K OLED-TV

– Nyt 48” TV imødekommer forbrugernes efterspørgsel efter mindre OLED-TV’er.
– Lille aluminiumsstativ giver brugerne mere fleksibilitet på mindre plads.
– Kommer med Sonys OLED-TV-funktioner, herunder Billedprocessoren X1 Ultimate, Pixel Contrast Booster og Acoustic Surface Audio.
– X-Motion Clarity til OLED-TV: Teknologien forbedrer bevægelser på skærmen i realtid, som gør en sportsoplevelse lysere, klarere og mere flydende end før.
– Ny Ambient Optimization optimerer billed- og lydkvalitet i alle omgivelser. Det tilpasser automatisk billedets lysstyrke til lyset i rummet, øger lysstyrken i lyse værelser og reducerer lysstyrken i mørke værelser.
– Nem tilslutning til et bredt udvalg af enheder som Apple AirPlay 2, HomeKit, Amazon Alexa-aktiverede enheder og smart-højttalere
– Hurtig adgang til indhold og tjenester med Android TV.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.