Forside * Nyheder

Philips Hue Play HDMI Sync Box får stemmestyring

-

Philips er snart klar med en softwareopdatering til Philips Hue Play HDMI Sync Box, der giver den stemmekontrol fra både Alexa, Google Assistant og Siri.

Med en softwareopdatering får ejere af Philips Hue Play HDMI Sync Box fået adgang til stemmestyrring af både indgange og lyssynkronisering. Samtidigt kan man også bruge egen og universelle fjernbetjeninger.

Stemmekommandoerne virker for alle tre store taleassistenter på markedet, så uanset om du bruger Google Assistant, Apple Siri eller Amazon Alexa, så kan du nu tænde og slukke enheder via HDMI ARC og skifte hvad indgang du bruger.

Annonce:

”Vi er meget glade for at introducere stemmestyring til Philips Hue Play HDMI Sync Box,”

siger Jasper Vervoort, Business Leader, Home Systems & Armaturer, Philips Hue. ”Denne funktion gør det endnu lettere at kontrollere boksen og justere indstillinger. Vi er glade for fortsat at udvide vores underholdningsmuligheder med de nyeste innovationer, så vi kan tilbyde vores forbrugere den bedste fordybende surroundlystoplevelse. ”

Stemmestyringsfunktionen til Philips Hue Play HDMI Sync Box vil være tilgængelig fra foråret 2020 i en opdatering, der kan installeres via Hue Sync-mobilappen.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.