Forside * Featured

JZ2000 er Panasonics nye OLED-flagskib med Atmos-højttalere indbygget

-

CES 2021: Panasonic introducerer JZ2000, deres nye flagskib OLED TV for 2021

Panasonic har nu løftet sløret for første nye tv-model for det nye og, og traditionen tro starter de med at introducere årets flagskibs-model.

Annonce:

JZ2000 hedder modellerne. Det er OLED TV der – i hvertfald til at begynde med – kommer i størrelserne 55″ og 65″.

Det er TV der – i følge Panasonic – kommer med Hollywood-tuning og en fremragende farvenøjagtighed.

Der understøttes HDMI 2.1, variable refresh rate (VRR) og high frame rate (HFR). Dette sammen med lav latency gør TV’et god til gamere.

Dette er et TV hvor der både kan nørdes indstillinger og køre autopilot. Den seneste AI (kunstig intelligens) kan tage over og identificere indholdet og autooptimere billede og lyd.

 

 

Atmos-højttalere indbygget

Panasonic forsætter med at levere indbyggede højttalere der kan afspille virtuel surround og Dolby Atmos.

I siden af TV’et sidder der højttalere som sender lyd ud fortil. I siderne sidder højttalere der kan brede lydbilledet ud. I toppen er der højttalere der sender lyd opad, og alle de højttalere tilsammen bruges til at skabe et Atmos lydbillede. Panasonic kalder det ‘360° Soundscape Pro’.

Teknologien med flere højttalere i samme enhed kendes fra Atmos soundbars, men her indbygget i selve TV’et. Det må ikke forveksles med et Atmos setup med fysiske højttalere rundt rummet, men det er en måde at få en mere rumlig lyd – på musik og film med Atmos – end hvis det var et rent stereo TV.

Lyden er tunet af Technics, Panasonics HiFi-eksperter.

 

 

Selvom det er LG der leverer OLED-paneler til Panasonic, så har Panasonic fået bygget videre på dem, så de leverer mere lys på skærmen og høj ‘peak brightness’. Det er Panasonics egne ingeniører der står bag ændringerne i OLED-panelet som de kalder ‘Master HDR OLED Professional Edition’.

Der er dual Bluetooth indbygget. Det betyder at der kan være to Bluetooth-enheder tilsluttet til TV’et samtidig.

 

 

Highligths

– New HCX Pro AI Processor enables auto-optimisation of picture and sound quality based on type of content being viewed
– Game Mode Extreme delivers significant reductions in input latency to improve gaming experience in addition to support for HDMI 2.1 Variable Refresh Rate (VRR) and High Frame Rate (HFR)
– Built-in side-firing and upward-firing Speakers capable of delivering superb surround sound, and immersive Dolby Atmos® sound experiences.
– “Tuned by Technics”: sound system developed with the support of engineers from Panasonic’s acclaimed audio brand, Technics
– Tuned in Hollywood custom “Master HDR OLED Professional Edition” panel delivers more brightness compared to conventional OLED TVs
– Further improvements to my Home Screen, including my Scenery and Dual Bluetooth Connection

 

 

Pris og tilgængelighed

Pris og tilgængelighed er ikke oplyst.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.