Forside * Featured

LG Display tilbyder 42 tommer OLED paneler i år

-

Mens de fleste køber større og større TV, har LG Display valgt også at sikre at folk med begrænset plads kan få et OLED TV. I år er de klar med et OLED panel på 42 tommer.

I forbindelse med CES 2021 er det netop kommet frem hvilke størrelser OLED paneler LG Display præsenterer i år. Og udvalget er blevet både større og mindre i størrelse. I 2021 vil du kune få OLED TV i størrelserne 42, 48, 55, 65, 77, 83 og 88 tommer.

LG Display der er panel-fabrikanten for LG, Sony, Panasonic, Philips og andre tilbyder i år muligheden for at TV producenter kan tilbyde deres kunder OLED TV helt ned i 42 tommer. Denne størrelse er ideel for mange mindre rum eller endog som computerskærm. Netop som computerskærm har LG Display annonceret et 48 tommer display, der kan gå fra flad til buet skærm.

Annonce:

Om der er producenter der vil bruge de nye størrelser bliver spændende at følge på CES 2021 der officielt starter i dag som virtuel messe.

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.