Forside CES CES 2021

LG OLED evo: Ny generation OLED kommer i G1-modellen

-
LG OLED G1 Evo kommer i 55″, 65″ og 77″

CES 2021: LG G1 OLED TV bliver det første med næste generation forbedrede OLED-displays

LG har løftet en smule af sløret for deres lineup af TV for 2021 og herunder også lidt mere nyt på OLED-siden.

Forleden samlede vi op på rygterne for LGs 2021 OLED TV, og et af rygterne var at der i år kommer et forbedret OLED-display med højere lysintensitet (peak brightness).

Annonce:

Nu har LG giver koreanske medier en forhåndsinformation om deres 2021 TV, og nu er der sluppet lidt flere detaljer ud.

Det nye forbedrede OLED display benytter mere sofistikerede bølgelængder for lyset. Det fremgår dog ikke af forhåndsoplysningerne om en eller flere af grundfarverne er udskiftet for at opnå dette, eller om det er en anden teknologi.

Rygterne går på at hvor LG tidligere kørte med Hvid-Rød-Grøn-Blå (WRGB) pixel struktur i OLED-displayet, så skulle det i de nye 4K OLED displays være ændret til Rød-Blå-Hvid-Grøn (RBWG).

 

LG 2021 OLED (model ikke oplyst). Foto: LG

 

Detaljerne må vi nok vente med til efter lanceringen af årets OLED-nyheder fra LG, men i følge flere koreanske medier, her i blandt In The News, så vil de forbedrede OLED-displays levere:

  • Klarere billedekvalitet
  • Lysere billeder

Det vil betyde en endnu højere kontrast og med den i forvejen gode gengivelse af sort og detaljer i de mørke områder, den gode farvegengivelse samt den gode betragtningsvinkel, så bliver det nye display mere perfekt (hvis man da ellers kan gradbøje perfekt).

Det nye OLED-display kommer i galleri-modellen der i år vil hedde LG OLED G1.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.