Forside * Featured

TCL klar med nye TV med Mini-LED teknologi

-

TCL lancerer næste generations TV med Mini-LED teknologi på CES 2021

OD Zero er navnet på TV med Mini-LED teknologi som TCL lancerer på årets CES 2021 udstilling, der i år afholdes virtuelt grundet corona.

Annonce:

Modsat navneligneden med MicroLED, der er en skærmteknologi for sig, så er Mini-LED ikke en ny skærmteknologi. Teknisk set er det en variant af LCD TV, men hvor bagbelysningen er erstattet af et “tæppe” af bittesmå lysdioner, der af navnet Mini-LED.

Mini-LED giver mulighed for bedre sortgengivelse og nuancer i sort end en klassisk bagbelysning. Det mindre om direct LED bagbelysning, bortset fra at de små lysdioder giver markant flere zoner og gør ikke skærmen væsentligt tykkere, som det ses ved direct LED med lysdioner i stor størrelse.

Med tusinder af lokale dæmpningszoner, der gør det muligt at justere lysstyrken i realtid sammen med de tilsvarende baggrundsbelysningsområder, giver TCL OD ZeroTM Mini-LED en høj kontrast, sammenlignet med andre LCD-baserede skræme.

Resultatet af den nyeste skærmteknologi fra, der kombinerer TCLs OD Zero integration med nyeste Mini-LED baggrundsbelysning, der leverer en “slående lysstyrke, med endnu rigere farver og skarpere kontrast”, som TCL forklarer det.

TCL OD Zero kommer også med Google TV smart tv, der erstatter Android TV i år.

 

Pris og tilgængelighed

TCL OD Zero Mini-LED teknologi er endnu ikke prissat.

Modellerne kommer til Norden og lanceres herhjemme senere på foråret.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.