Forside * Nyheder

CES 2021: LG lancerer webOS 6.0 og en ny Magic Remote

-

Til 2021-modellerne af LG TV kommer der en ny udgave af webOS smart tv.

LG sender en ny udgave af deres webOS smart tv på markedet. Det sker i forbindelse med årets tv-nyheder indenfor OLED-, QNED Mini LED-, NanoCell og UHD-fjernsyn.

Annonce:

2021-modellerne vil komme med det nye webOS 6.0

LG fortæller at det kommer med en ny startskærm, der giver hurtigere adgang til de mest anvendte apps og strømliner tilgangen til indhold med anbefalinger baseret på brugerpræferencer og visningshistorik.

Hvor menuen på tidligere webOS ligger som et bånd i bunden af skærmen, hvor man stadig kan se aktuel kilde (tv eller indgang) ovenover, så kommer den nye menu til at fylde hele skærmen.

På startskærmen vises ens fortrukne indhold og relaterede oplysninger, så den fungerer som et centralt ‘knudepunkt’ for indstillinger, apps og anbefalinger mv.

Magic Explorer, en forbedret version af LG’s Magic Link, giver informativt indhold relateret til det, der vises på skærmen. Her kan man kan hente viden om skuespillere, steder og andre interessante ting i de film og TV-serier, de ser.

En ny Next Picks-funktion analyserer brugernes præferencer for at finde yderligere indhold, der passer til deres smag. På baggrund af visningshistorikdata der anbefaler Next Picks to live-programmer fra udsendelses- eller set-top-boks-tilbud samt en VOD-titel eller app, som funktionen har fundet passer til brugerene.

 

Ny fjernbetjening

En ny Magic Remote kommer med stemmekontrol, direkte knapper til Netflix, Amazon Prime Video og Disney+, og så har den NFC indbygget.

Magic Tap kalder LG den nye funktion, hvor en smartphone med NFC aktiveret, kan dele indhold på tv-skærmen. Funktionen tilgås ved at holde smartphonen ind til fjernbetjeningen, og når indhold er delt med TV-skærmen kan telefonen bruges til andre ting, mens indholdsdelingen kører videre i baggrunden.

Årets TV-nyheder fra LG præsenteres på CES-udstillingen d. 11/1.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.