Forside * Featured

TEST: Samsung Galaxy S21 Ultra – En Android med kongekamera, 5G og Wi-Fi 6

-

Samsung har i år været knivskarp med deres Galaxy S21 familie. Vi har testet flagskibet Galaxy S21 Ultra, som kommer med lynhurtig Exinos chipset, 5G Dual-SIM, kæmpe skærm, super kamera og et batteri som sagtens kan klare selv hårde dage.

Samsung er klar med næste generation af deres populære Galaxy S familie, og i år er vi nået til S21 i deres nyere navnestandard. Vi har testet den største model af flagskibene. Samsung Galaxy S21 Ultra kommer med Dual-Sim 5G, Wi-Fi 6e, 6,8 tommer QHD+ 120Hz AMOLED skærm, 5000 mAh batteri, trådløs opladning og et kamera der tilbyder op til 108 MP opløsning.

Vi har testet det nye flagskib, og her kan du læse hvad vi synes om den nye Android smartphone fra Samsung.

Annonce:

 

 

Udpakning og installation.

Samsung Galaxy S21 Ultra kommer i en lille æske, der udover telefonen indeholder et USB-C kabel og en Sim-nål. Der er ingen oplader eller in-ear hovedtelefoner med mere, så Samsung har valgt at følge Apple og tage et slag for miljøet (og dækningsbidraget). For mig gør det ikke noget – Jeg har i de sidste mange år aldrig brugt de medfølgende opladere til andet end test, fordi jeg allerede har et setup med opladere fra Anker.

Vi testede den største S21 Ultralyd model fra Samsung med 16GB RAM og 512GB lagerplads. Modellen vi testede var Phantom Black, og den farve passer bare designet på mobilen perfekt. Designet er meget specielt, fordi hele telefonen med sin store størelse virker enormt robust. Hele bagsiden er dækket af mat glas, og så har Samsung lavet et design de kalder “Contour Cut” design. Kameraet sidder øverst til venstre på bagsiden, og jeg har aldrig set så markant et kamera i nogen telefon, men fordi det så smelter sammen med metalrammen på siden så virker det faktisk meget elegant. Dog er kameraet så højt, at telefonen gynger når du ligger den på en flade, og på forsiden trykker på venstre top af skærmen. Men det kan løses med et cover, hvis det er noget der generer.

På højre side finder man en tænd/sluk/Bixby knap, og en lydstyrke knap. I bunden finder man USB-C indgang, samt Dual-SIM skuffen. Samsung har fjernet muligheden for at indsætte et MicroSD kort, så nu skal du sørge for at købe den model med den ønskede lagerplads du har brug for.

Den store skærm på forsiden går fra kant til kant, og den er kun meget lidt buet i kanten, så S21 Ultra er meget behagelig at holde på. I toppen af skærmen er der et lille hul til et front-kamera, og under skærmen gemmer Samsung en fingeraftrykslæser.

Designet er for mig klart godkendt – Jeg elsker den sorte farve, som både er elegant og diskret på samme tid. Og selvom telefonen er stor, så føles den hverken tung eller ubehagelig at gå rundt med i bukselommerne, men det skal der nok være nogen som er uenige i.

Telefonen måler 75.6 x 165.1 x 8.9 mm, og vejer 227 gram, og kommer i farverne Phantom Black og Phantom Silver.

 

Anmeldelse fortsætter under specifikationerne
Galaxy S21 5GGalaxy S21+ 5GGalaxy S21 Ultra 5G
Skærm6.2” Flat FHD+6.7” Flat FHD+6,8” Edge QHD+
Dynamic AMOLED 2XDynamic AMOLED 2XDynamisk AMOLED 2X
Infinity-O Display (2400x1080), 421ppi, HDR10+ certificeretInfinity-O Display (2400x1080), 394ppi, HDR10+ certificeretInfinity-O skærm (3200x1440), 515ppi, HDR10+ certificeret
Adaptiv 120Hz opdateringshastighed (48 ~ 120Hz)Adaptiv 120Hz opdateringshastighed (48 ~ 120Hz)Adaptiv 120Hz opdateringshastighed (10 ~ 120Hz)
Eye Comfort ShieldEye Comfort ShieldEye Comfort Shield
Størrelse71.2x151.7x7.9mm75.6x161.5x7.8mm75.6x165.1x8.9mm
Vægt169g200g227g
Frontkamera10MP Dual Pixel AF, FOV 80°, F2.2, 1.22µm10MP Dual Pixel AF, FOV 80°, F2.2, 1.22µm40MP Phase Detection AF, FOV 80 °, F2.2, 0,7 µm
BagkameraTriple kameraTriple kameraFire kameralinser
Ultravidvinkel: 12MP FF, FOV 120° F2.2, 1.4µm Ultravidvinkel: 12MP FF, FOV 120° F2.2, 1.4µm Ultravidvinkel: 12MP Dual Pixel AF, FOV 120 °, F2.2, 1,4 µm
Vidvinkel: 12MP Dual Pixel AF, OIS, F1.8, 1.8µm Vidvinkel: 12MP Dual Pixel AF, OIS, F1.8, 1.8µm Vidvinkel: 108MP Phase Detection AF, OIS, F1.8, 0,8 µm
Telefoto: 64MP Phase Detection AF, Hybrid Optic 3X, OIS, F2.0, 0.8µm, 30X Space ZoomTelefoto: 64MP Phase Detection AF, Hybrid Optic 3X, OIS, F2.0, 0.8µm, 30X Space ZoomTelefoto 1: 10MP Dual Pixel AF, Optisk 3x, OIS, F2.4, 1,22 µm, 100X Space Zoom , Laser AF-sensor
Telefoto 2: 10MP Dual Pixel AF, Optisk 10x, OIS, F4.9, 1,22 µm, 100X Space Zoom , Laser AF-sensor
AP5nm 64-bit Octa-Core Processor5nm 64-bit Octa-Core Processor5nm 64-bit Octa-Core Processor
2.9GHz (Maximum Clock Speed) + 2.8GHz +2.2GHz2.9GHz (Maximum Clock Speed) + 2.8GHz +2.2GHz2.9GHz (Maximum Clock Speed) + 2.8GHz +2.2GHz
Hukommelse8GB RAM (LPDDR5) med 128GB / 256GB intern lagring8GB RAM (LPDDR5) med 128GB / 256GB intern lagring12 GB RAM (LPDDR5) med 128 GB / 256 GB intern lagring
16 GB RAM (LPDDR5) med 512 GB intern lagring
Batteri4000mAh (typisk)4800mAh (typisk)5000mAh (typisk)
OpladningForbedrede trådløse opladningshastigheder med med Fast Wireless Charging 2.0, USB PD 3.0 (PPS) certificeret hurtig opladning til kablet opladning (AFC og QC2.0 kompatibel)Forbedrede trådløse opladningshastigheder med med Fast Wireless Charging 2.0, USB PD 3.0 (PPS) certificeret hurtig opladning til kablet opladning (AFC og QC2.0 kompatibel)Forbedrede trådløse opladningshastigheder med Fast Wireless Charging 2.0, USB PD 3.0 (PPS) certificeret Fast Charging til kablet opladning (AFC og QC2.0 kompatibel)
OSAndroid 11Android 11Android 11
Netværk og forbindelse[5G]5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave[5G]5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave[5G]5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave
[Wi-Fi 6] [Wi-Fi 6] [Wi-Fi 6E]
[Ultra Wideband][Ultra Wideband][Ultra Wideband]
BetalingNFC, MSTNFC, MSTNFC, MST
SensorerUltralydsfingeraftrykssensor, accelerometer, barometer, Gyro sensor, geomagnetisk sensor, Hall sensor, Proximity sensor, Ambient Light sensor Ultralydsfingeraftrykssensor, accelerometer, barometer, Gyro sensor, geomagnetisk sensor, Hall sensor, Proximity sensor, Ambient Light sensor Ultrasonic Fingerprint sensor, Accelerometer, Barometer, Gyro sensor, Geomagnetic sensor, Hall sensor, Proximity sensor, Ambient Light Sensor
AutentificeringLåsetype: mønster, PIN, adgangskodeLåsetype: mønster, PIN, adgangskodeLåsetype: mønster, PIN, adgangskode
Biometrisk låsetype: Ultralyds fingeraftryk, ansigtsgenkendelseBiometrisk låsetype: Ultralyds fingeraftryk, ansigtsgenkendelseBiometrisk låsetype: Ultrasonic Fingeraftrykslæser, Face Recognition
Lyd[Stereohøjttalere og øretelefonlyd fra AKG][Stereohøjttalere og øretelefonlyd fra AKG]
Surroundlyd med Dolby Atmos-teknologi (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inkluderet.)Surroundlyd med Dolby Atmos-teknologi (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inkluderet.)
[Lydafspilning i ultrahøj kvalitet][Lydafspilning i ultrahøj kvalitet][Lydafspilning i ultrahøj kvalitet]
UHQ 32-bit & DSD64 / 128 supportUHQ 32-bit & DSD64 / 128 supportUHQ 32-bit & DSD64 / 128 support
PCM: Op til 32 bit, DSD: DSD64 / 128PCM: Op til 32 bit, DSD: DSD64 / 128PCM: Op til 32 bit, DSD: DSD64 / 128
[Format for lydafspilning][Format for lydafspilning][Format for lydafspilning]
MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFFMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFFMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF
[Bluetooth][Bluetooth][Bluetooth]
Dual Audio, Scalable CodecDual Audio, Scalable CodecDual Audio, Scalable Codec
Scalable Codec: Forbedret Bluetooth-forbindelse under omgivende radiofrekvensinterferens.Scalable Codec: Forbedret Bluetooth-forbindelse under omgivende radiofrekvensinterferens.
[Indspilning][Indspilning][Indspilning]
Optagekvaliteten forbedres med High AOP Mic, der minimerer forvrængning i støjende omgivelser.Optagekvaliteten forbedres med High AOP Mic, der minimerer forvrængning i støjende omgivelser.Optagekvaliteten forbedres med High AOP Mic, der minimerer forvrængning i støjende omgivelser.
Video formaterMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBMMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBMMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
TV-forbindelseTrådløs: Smart View (skærm spejling 1080p ved 30 fps)Trådløs: Smart View (skærm spejling 1080p ved 30 fps)Trådløs: Smart View (skærm spejling 1080p ved 30 fps)
Kabel: understøtter DisplayPort via USB type-C. Understøtter videoudgang ved tilslutning via HDMI-adapter. (DisplayPort 4K UHD ved 60 fps)Kabel: understøtter DisplayPort via USB type-C. Understøtter videoudgang ved tilslutning via HDMI-adapter. (DisplayPort 4K UHD ved 60 fps)Kabel: understøtter DisplayPort via USB type-C. Understøtter videoudgang ved tilslutning via HDMI-adapter. (DisplayPort 4K UHD ved 60 fps)
Vand- og støv-afvisningIP68IP68IP68

Installationen af Samsung Galaxy S21 Ultra var lige ud af Android landevejen, der de seneste år er blevet super let. Du kan vælge at starte på en frisk, eller overføre data fra din tidligere telefon, enten via Google eller Samsung backup / genskab funktioner. Under installationen vil telefonen også installere seneste opdateringer hvis der er nogen til rådighed. Telefonen kommer med Android 11, og Samsungs egen OneUI 3.1 brugerflade.

 

 

Skærmen: 6,8” WQHD+ Dynamic 120Hz AMOLED – Den er lækker.

Samsung har altid været “Toppen af Poppen”, når det gælder skærme til smartphones, og i år er ingen undtagelse. Samsung Galaxy S21 Ultra kommer med en 6,8 tommer med op til WQHD+ (3.200 x 1.440) opløsning. Fra fabrikken er den dog sat til FHD+ (2.400 x 1.080), og den opløsning har jeg testet telefonen med, fordi den giver en optimal balance mellem opløsning og batteriforbrug.

Skærmen er super lækker, og både video og billeder står knivskarpt når de vises på skærmen. Du kan iøvrigt også selv sætte hvilke apps, der skal understøtte “Fuldskærms mode”, hvis der er nogen der stadig ikke understøtter det fra udviklernes side.

Skærmen tilbyder 120Hz refresh-rate, og der har Samsung lavet en smart feature, der sikrer at du kan køre med 120Hz konstant, fordi den tilbyder en dynamisk opdateringshastighed, hvor den automatisk går svinger mellem 48 – 120Hz, og på den måde optimerer batteriforbruget hele tiden. Jeg oplevede på ingen tidspunkter hakken på skærmen, uanset om jeg brugte browser, spillede spil eller så op til 4K video på enten YouTube eller andre streamingtjenester.

Du kan iøvrigt også se HDR indhold på bl.a. Netflix med din Samsung Galaxy S21 Ultra.

Indbygget i skærmen er der iøvrigt en Ultrasonisk fingeraftryklæser, som virker rigtigt godt.

 

Flere måder at låse op på

Ligesom sine forgængere har Samsung Galaxy S21 Ultra flere måder at låse op på. Du kan bruge den nævnte fingeraftryklæser, men du kan også bruge ansigts-genkendelse og pin og mønstre som du kender det fra alle Android telefoner.

Samsung har forbedret ansigts-genkendelse, ligesom den ultrasoniske fingeraftryklæser virker hurtigt, så der er fuld plade, når det gælder om at låse sin telefon hurtigt op. Jeg bruger briller og oplevede desværre at Samsung Galaxy S21 Ultra i perioder havde svært ved at genkende mit ansigt hvis jeg brugte indstillingen der ikke tillod at man kunne bruge et billede til at genkende mit ansigt.

Personligt foretrækker jeg fingeraftryk på S21 Ultra, fordi du i samme bevægelse låser både telefon og skærm op. Det kan du dog også med ansigtsgenkendelse.

 

Ydelse – Exynos bliver bedre og bedre.

Indtil nu har det altid været os Europæere der sad med skuffelsen, når man kunne se Amerikanere sidde med en Snapdragon top model, og vi så sad med en dårligere performende Exynox model. Men i år er det anderledes.

Samsung Galaxy S21 Ultra kommer med en Exynos 2100, der kommer med 5 nanometer teknologi, og den kan godt være med. Nu har jeg af gode grunde ikke selv haft adgang til en Snapdragon model, men har set flere videoer hvor CPU delen slår Snapdragon 888, mens Snapdragon stadig har en bedre GPU. Men når vi ser på den ydelse som Exynos giver både på batteriforbrug og daglig brug, er der ingen grund til længere brokke sig over man får en europæisk model.

Vi testede den på Geekbench 5, og der scorede den 1.107 på Single-Core og 3.449 på Multi-Core. Og det er lige nu den hurtigste hastighed vi har set på en Android model til salg i Danmark, og kun ubetydeligt langtsommere end Snapdragon 888 som er i den amerikanske model.

Smartphone modelGeekBench 5
Single Core
GeekBench 5
Multi Core
iPhone 11 Pro Max13333459
OnePlus 9 Pro11243514
Samsung Galaxy S21 Ultra11073449
OnePlus 8 Pro9023322
OnePlus 8T8933175
Huawei P40 Pro7552930
Samsung Galaxy S20 Ultra9272861
Samsung Galaxy Note20 Ultra8952514
OnePlus 7T Pro7892873
OnePlus 7T Pro McLaren Edition7852757
OnePlus 7T7822751
OnePlus 7 Pro7502842
Samsung Galaxy Fold7032621
Huawei Nova 5T6742407

Samsung Galaxy S21 Ultra kommer med enten 12GB RAM og 128/256 GB lagerplads, eller 16GB RAM og 512GB lagerplads.

Uanset hvad vi smed efter Samsung Galaxy S21 Ultra, så ydende den i top, og på intet tidspunkt oplevede vi at den hakkede – ej heller når vi havde endog rigtigt mange programmer startet samtidigt.

Ydelsen er klart godkendt.

 

Kæmpe batteri og trådløs opladning

Samsung Galaxy S21 Ultra kommer med et 5.000 mAh batteri, der let får din smartphone igennem hele dagen, med mindre du spiller eller ser 4K video hele dagen – Men jeg havde uden problemer op til 30% batteri tilbage efter normalt brug med både Dual-SIM og 5G kørende.

Jeg medgiver jeg bruger min telefon primært til Social Media, Mail, fotos og videooptagelse, nyheder og lidt spil og videoer bliver det også til, så jeg tæller nok ikke som en 24/7 snapchat, Tik-Tok, selfie-tagende gangster, men jeg tror mit forbrug svarer meget godt overens med de fleste brugere af smartphones i dag. Og jeg kom let igennem de dage jeg testede den, og er man ved at løbe tør for batteri, så kan man lade op med op til 25W.

Og som tidligere skrevet har Samsung gjort meget for at optimere batteriforbruget med både den dynamiske skærm-refresh rate og også flere andre batterioptimerende tiltag.

Genopladning ved 25W tager lidt over en time fra 0 – 100%, mens du nok skal forvente at den 15W oplader de fleste ligger inde med skal bruge over 1,5 time på opladning. Personligt bruger jeg min HYPER-Juice og Anker oplader, og der kunne jeg sagens lade op med 25W på begge modeller.

Oven i det tilbyder Samsung Galaxy S21 Ultra trådløs deling, så du f.eks. kan oplade dine in-ear hovedtelefoner, hvis du har en case der tilbyder det fra din telefons batteri. Det er en smart funktion, men det er godt nok sjældent jeg bruger den.

 

Hvordan virker den som telefon?

Med Dual-SIM 5G får du med Samsung Galaxy den fulde pakke – Den understøtter både 3/4G/LTE og 5G, og til forskel for f.eks. Apple iPhone 12 Pro Max, kan du her køre 5G, også selvom du har Dual-SIM. Og så har du ligesom på forgængeren S20 Ultra mange muligheder for at kombinere SIM kort som aldrig før. Du kan have et eller to fysiske SIM kort i telefonen, eller to fysiske og et eSIM (Dog kun to aktive samtidigt). Du kan også have et eSIM og et fysisk SIM. Så der er rigeligt med muligheder for at finde den – eller de kombinationer af SIM kort du har brug for. Desværre har Samsung fjernet muligheden for at smide et MicroSD kort i telefonen, men med op til 512GB at boltre sig på, bør det være mere end rigeligt.

Udover 4G/LTE og 5G får du også VoLTE og WiFi opkald, så du får den bedste opkaldskvalitet du kan få. Det kommer naturligvis an på hvad din teleudbydere tilbyder. De indbyggede antenner (Testet med Telenor på TDC) gav god ydelse i Hovedstadsområdet, og samtalekvaliteten er i top, også til konferencekald. Og sammenligner jeg med f.eks. iPhone 12 Pro Max, var der væsentligt bedre forbindelse uanset hvor jeg sammenlignede. Denne øvelse var præcis den samme som forgængeren, der også dengang slog iPhones antenner.

Galaxy S21 Ultra bruger Dual Bluetooth-teknologi, der giver dig mulighed for nemt at parre flere enheder såsom de trådløse hovedtelefoner Galaxy Buds Pro og distribuere strømforbruget for en længere batterilevetid og mere stabil forbindelse.

Og så får du med S21 Ultra op Wi-Fi 6e ydelse. Jeg har selv Wi-Fi 6 fra Unifi, og havde uden problemer op til 780 Mbps. Det må siges at være klart godkendt på en smartphone.

 

Med Galaxy S21 Ultra vil Samsung S Pen være tilgængelig i S-serien for første gang – Men den skal købes ved siden af, og der er ingen plads i telefonen til at gemme S Pen, så den skal du enten købe et passende cover til, eller putte i lommen.

Oven i det får du stadig Dex med, som du kan tilslutte direkte til en skærm eller et TV via et USB-C til HDMI kabel, og nu er Dex blevet helt trådløs. Du kan nu tilslutte din Samsung Galaxy S21 Ultra til alle TV der understøtter Miracast, uanset om det er et Samsung TV eller ej. Det gør at du med et Bluetooth tastatur og en trådløs mus kan bruge din S21 Ultra som en smart trådløs PC, hvor du let kan køre alle de apps du har på telefonen. Nogle af dem er endog optimeret til Dex. F.eks er alle Microsoft Office programmerne optimeret til fuld skærm via Dex.

 

Software Android 11 og OneUI 3.1

Samsung Galaxy S21 Ultra kommer med Android 11 og OneUI 3.1, der er Samsungs brugerflade der lægges oven på Android. Med OneUI får du bl.a. Edge View, der kan slås fra, for dem der ikke gider at have en programlinie i højre side af skærmen, men der kan du gemme de programmer du bruger mest, ligesom du kan have en liste af de kontakter, du ringer eller skriver med mest.

Sammen med S21 Ultra får du software support til 3 major releases af Android (Til og med Android 14), ligesom du får månedlige sikkerhedsopdateringer.

Samsung smider stadig software fra Microsoft og Spotify på telefonen, og det er lidt trælst at man til at starte med skal fjerne – og ikke tilføje de programmer man gerne vil have på sin telefon. Og så savner jeg stadig at man helt kan fjerne Bixby – Man kan disable den, men ikke helt fjerne den, og man kan stadig ikke få Google Assistant på stand-by knappen uden at bruge “hack”.

Men software oplevelsen er ellers godkendt, og OneUI 3.1 i darkmode virker rigtigt godt.

 

 

Kamera på S21 Ultra

Kamera til både gode billeder og videoer

Så er der det allerbedste ved Samsung Galaxy S21 Ultra – Det super lækre kamera som du får med på telefonen.

På bagsiden får du hele fire linser.

 • Ultra Wide 12MP Dual Pixel, FOV 120 grader, F2.2
 • Wide (Main) 108MP, OIS, F1.8 (Nona Binding 12MP)
 • Tele2, 10MP Dual Pixel, Optisk 10X, OIS F4.9
 • Tele1, 10MP Optisk 3X, OIS

Oven i det får du en Laser AF sensor, der sikrer at de billeder du tager i de aller fleste tilfælde står super skarpt med både autofokus, og ved manuelt valg af fokuspunkt.

Du kan køre op til 30X space zoom, og selvom det stadig ser nogenlunde ud, så valgte jeg selv at holde mig til de spring der er med 0,6 – 1,0 – 3,0 og 10 gange zoom. Alle billeder stod snorlige – Og kun en enkelt gang oplevede jeg at kameraet kæmpede. Det var på den frostklare nat med fuldmåne i januar 2021. Jeg skal ikke sige om det var den kolde luft, men det var umuligt for mig at få den til at tage et godt billede af månen.

Men ellers har jeg kun rosende ord overfor kameraet uanset om det var mørkt, sollys eller diset. Den tog sindsygt gode billeder, og jeg har lagt en række eksempler her. (vær opmærksom på at billederne er skaleret og optimeret til web)

På videosiden Har du 4K/60fps på alle linser på bagsiden, og der oplevedes ingen hakken da jeg optog flere videoer med Max og Marley i haven. Du kan på en enkelt af linserne optage med op til 8K/24fps, men personligt endte jeg med at blive på FHD (1080p) mens jeg testede, især fordi jeg ikke er så vild med at skulle uploade kæmpe videoer.

 

Oven i det får du en advanced Night Mode, som tager gode billeder i mørket.

Kameraet er klart et af de stærkeste kort på S21 Ultra, og jeg må sige at jeg efter at have testet den i en uges tid føler jeg sider med et fuldt hus på hånden.

 

Konklusion

Jeg er super begejstret for Samsung Galaxy S21 Ultra. Det er et Android flagskib, der giver fuld plade, med meget få ting som irriterer. Den manglende oplader, og de små problemer som jeg oplevede med face-unlock, kan ikke rigtigt få mig til at trække nævneværdigt ned på en smartphone, der ellers scorer højt på alle parametre.

Du får et kamera i særklasse – Du får et kæmpe batteri, og et højtydende Exinos chipset, og så får du altså 5G der virker uanset om du har ét eller to SIM kort i din telefon.

Herfra kommer der flotte karakterer på alle parametre, og tak til Samsung for at give os en Android telefon som giver dig det bedst inden for de ting som betyder mest – Gode trådløse forbindelser – Fantastisk kamera, skærm og batteritid.

Står du og kigger efter en ny Android model, og er du klar til at smide op til 11.000 DKK, så bør Samsung Galaxy S21 Ultra klart være med i den bunke af mobiler du vurderer.

 

Pris og levering

Samsung Galaxy S21 Ultra kan købes i butikker og online allerede nu, og priserne er

 • 128GB med 12GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 9.799 DKK
 • 256GB med 12GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 10.199 DKK
 • 512GB med 16GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 10.999 DKK

Samsung Galaxy S21 Ultra

9.6
Design 9.5
Ydelse 9.5
Skærm 10.0
Kamera 9.8
Batteritid 9.0
Pris 9.5

Plus

 • 5G Dual-Sim og fantastiske antenner
 • Enormt batteri
 • Sindsyg lækker AMOLED skærm
 • Exynos 2100 er en positiv overraskelse
 • Opdateringer til og med Android 14
 • WiFi 6e
 • Kameraet er i særklasse godt

Minus

 • Face Unlock ikke hurtig nok
 • Manglende oplader (for nogle)
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.