Forside * Nyheder

Så gabende tom var CES i år

-
Normalt er der masser af mennesker, der forsøger at komme ned til innovations-udstillerne på Mandalay Bay-hotellet under CES’ første dag. Sådan var det dog ikke i år (Foto: Heather Delaney)

Flere af de modige mennesker, der trodsede Omicron-truslen og deltog fysisk på CES, viser på sociale medier, hvor få andre, der gjorde det samme.

Her på Rec.dk er vi vant til at CES ser ud som på billedet herunder de første 2-3 dage af messen. Billedet er taget i 2016, men 2017, 2018, 2019 og 2020 var ikke spor anderledes.

Her er det LGs normalt ret store messestand, der er proppet med teknologiinteresserede opkøbere, sælgere, udviklere, producenter, pressefolk og PR-arbejdere. Der ser normalt ligesådan ud hos Samsung, Intel, Sony, Panasonic og alle de andre store firmaer, der traditionelt har en stor tilstedeværelse på CES.

Annonce:
LGs messestand i 2016 (Foto: Rec.dk)

Men sådan var det ikke i år. Ligesom Rec-redaktionen valgte mange at blive hjemme i stedet for at løbe risikoen for at blive smittet med Omicron-varianten af COVID-19.

Hvor tomt, der var på messens første dag (der ellers normalt er den travleste), kan man se på Heather Delaney’s Twitter-profil. Hun arbejder med venturekapital og hjælper mindre tech-virksomheder med at komme på benene.

(Foto: Heather Delaney)

CES er et typisk sted for sådan én som Delaney at forsøge at finde nye kunder. Bare ikke i år. Som hendes billeder herunder viser, var CES gabende tom flere steder, i forhold til messens normale menneskevrimmel. Det lykkedes hende dog at finde nogle folk, primært nede i innovations-udstillingen på Mandalay Bay-hotellet.

Heldigvis var mange af produktlanceringerne virtuelle i år, så vi kunne følge med på afstand og bringe jer de vigtigste af dem. Men der er nu ikke noget som at være der selv, så lad os håbe, det kan lade sig gøre næste år.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.