Forside CES CES 2022

Volvo først med Google Home-integration

-

Snart kan man styre Volvo’en med stemmen – uden at være i nærheden.

Volvo Cars bliver den første bilproducent, til at integrere sine biler direkte i Google Home smarthjem.

Annonce:

Med opdateringen vil brugere af de understøttede Volvo’er kunne stemmestyre funktioner i deres bil, via Google Assistant-enheder i hjemmet eller på mobil.

Via stemmen vil man kunne fjernstyre en række funktioner, såsom opvarmning af bilen på en kold vinterdag eller låsning af bilen.

“Volvo Car Group var først med introduktionen af Google-teknologi og -tjenester i vores biler,og vi ser nu frem til at blive de første, der gennemfører fuld integration med Google Assistant-enheder. Det er et naturligt næste skridt i vores partnerskab med Google”, fortæller Henrik Green, teknologichef hos Volvo Cars, i en udmelding, og fortsætter:

“Med denne integration kan vi forbedre kundeoplevelsen betragteligt – da det giver kunderne mulighed for nemt og sikkert at betjene deres bil hjemmefra eller på farten ved hjælp af enhver personlig enhed, der har Google Assistant”.

De mere følsomme kommandoer, som f.eks. oplåsning af bilen, er sikret via en tofaktor- godkendelsesproces, så kun de rette personer kan få adgang til den rette information på det rette tidspunkt.

Integrationen vil i de kommende måneder gradvist blive gjort tilgængelig i alle Volvo-modeller med et Android-styret infotainmentsystem, som er koblet til en Volvo Cars-app og en Google Assistant-enhed.

Udover stemmestyring så bliver YouTube også integreret i bilerne, ligesom andre streamingtjenester er på vej.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.