Forside Indhold og distribution Film

SkyShowtime bliver billigere på TV 2 Play

-

SkyShowtime erstatter Paramount+ på TV 2 Play, og der er lidt at spare.

Abonnenter på TV 2 Play kan se frem til endnu flere stærke spillefilm, ikoniske animationsfilm og store fiktionsserier, når Paramount+ bliver til SkyShowtime fra 20. september. Det skriver TV 2 i en udmelding.

Annonce:

I den forbindelse erstatter SkyShowtime Paramount+, og det gælder også på TV 2 PLAY, hvor Paramount+ har været tilgængelig som et tilkøbsprodukt siden 1. juli 2021.

“Ud over vores store udbud af dansk fiktion får vi nu også endnu mere international kvalitetsfiktion på hylderne. Det betyder, at vi samlet set kan tilbyde et af de mest attraktive fiktionskataloger på markedet”, fortæller TV 2s indholdsdirektør, Lotte Lindegaard, og fortsætter:

“På TV 2 PLAY skal der være noget til alle, og danskerne har taget rigtig godt imod Paramount+ på PLAY. Vi kan se, at kombinationen af det stærke lokale indhold og de store internationale film og serier er noget, som vores brugere er vilde med, og derfor er vi rigtig glade for at få SkyShowtime med i vores indholdstilbud på PLAY”.

For mere om indholdet se: Den ny store SkyShowtime åbner d. 20. september

 

Pris og tilgængelighed

Prisen for SkyShowtime for kunder på TV 2 Play bliver 60 kr/måned. Så der er en lille besparelse i forhold til de 69 kr/måned som tjenesten koster i direkte køb.

Der er ingen binding.

Kunder som har Paramount+ gennem TV 2 Play fortsætter indtil videre til gammel pris, som er 40 kr/måned. Det gælder også for dem som når at tegne et Paramount+ abonnement gennem TV 2 Play inden skiftedagen d. 20. september.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.