Forside Nyheder

Netflix har annonceret deres første live tv-program

-

Komikeren Chris Rock kommer med en Netflix-komediespecial, og det bliver første gang at tjenesten sender live tv

Hidtil har Netflix holdt sig til VOD – Video on demand. Men snart tager de også hul på at sende live tv.

Annonce:

Første live tv-transmission bliver et show af komikeren Chris Rock, som er skrevet til Netflix. Det fortæller streamingtjenesten i en udmelding.

Endnu er detaljerne sparsomme. Der er ikke sat en dato på endnu, men tv-showet ventes sendt globalt her i begyndelsen af 2023.

Chris Rock har tidligere samarbejdet med Netflix på komediespecialet “Tamborine” i 2018. Han optrådte også sammen med Dave Chappelle på streamers komediefestival med nummeret “Netflix Is a Joke”.

“Chris Rock er en af de mest ikoniske og vigtige komiske stemmer i vores generation”, fortæller Robbie Praw, Netflix’ vicepræsident for stand-up- og komedieformater og fortsætter:

“Vi er begejstrede over, at hele verden vil kunne opleve en live Chris Rock-komediebegivenhed og være en del af Netflix’ historie. Det bliver et uforglemmeligt øjeblik, og vi er så beærede over, at Chris bærer denne fakkel videre.”

Showet bliver den første store test af live-streaming på Netflix.

 

Annonce:
Forrige artikelFor 103 år siden forudså han ballade med mobiltelefoner
Næste artikelBLACK WEEK: Sonos giver store rabatter på udvalgte produkter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.