Forside * Featured

Batteridrevet trådløst OLED TV

-

Displace er et batteridrevet transportabelt 4K UHD OLED TV

En nystartet amerikansk tv-producent præsenterer deres første produkt på CES-udstillingen her i begyndelsen af januar. Det skriver producenten selv i en udmelding.

Annonce:

Første produkt fra Displace TV er et 55″ batteridrevet transportabelt 4K UHD OLED TV. Altså et trådløst tv, som med en vægt på blot 9 kg kan flyttes rundt.

Selvom vi ikke får dette tv at se i Europa for nu (de starter kun salg i USA) er det alligevel interessant at følge. For producenten fortæller at 4 stk. 55″ TV kan sættes sammen, og udgøre en storskærm på 110″.

 

 

“Displace genopfinder tv’et fuldstændigt med sine hardware- og softwareteknologier og brugergrænseflader, der ikke blot vil ændre den måde, hvorpå folk nyder underholdning i deres hjem, men også vil fremme hele tv-branchen”, fortæller grundlægger og administrerende direktør Balaji Krishnan, som fortsætter:

“Vi forestiller os en verden med flere skærme på væggene, der leverer betydelig værdi til forbrugerne, uanset hvor de befinder sig i deres hjem. For at opnå denne vision er det vigtigt at rearkitere tv ved at fjerne alle almindelige frustrationer og gøre det ekstremt nemt at sikre tv-apparater på enhver overflade i hjemmet. Ved at realisere denne vision skaber Displace effektivt den næste computerplatform, og de potentielle anvendelser er ubegrænsede.”

Der er ingen klassisk fjernbetjening. Displace TV styres primært af håndbevægelser, touch og stemmen.

Der kan hænges på væggen via et magnetophæng. Så det er nemt at hænge op og tage med til andre placeringer.

De 4 batterier sidder i siden tæt ved hjørnerne

Med et gennemsnitligt forbrug på 6 timer dagligt kan TV’et holde batteri i ca. en måned. TV’et har flere hot-swappable batterier, som kan fjernes/isættes hver for sig. Så man kan tage et batteri ud og oplade det.

Der er indbygget ansigtsgenkendelse som bruges til at skifte brugerprofil mellem forskellige rum. Aht. privatlivets fred kan den funktion dog slås fra.

Af trådløs net understøttes WiFi 6E.

Levering begynder i slutningen af 2023, men altså – indtil videre – kun i USA.

 

PR Video

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Displace TV funktioner og specifikationer

Et ægte trådløst tv: Displace TV har ingen ledninger og ingen porte. Langtidsholdbare genopladelige batterier anvender Displace’s proprietære hot-swappable batterisystem.

Du skal blot sætte tv’et fast på enhver væg: Super letvægts 55″ 4K Displace TV bruger proprietær aktiv sløjfe vakuumteknologi – ingen vægmontering er nødvendig.

Skab et tv i enhver størrelse: Klik flere 55″ 4K Displace-tv’er sammen for at skabe et tv i enhver størrelse – f.eks. kan du kombinere fire tv’er for at skabe et 110″ tv.

Interager med håndbevægelser – ikke flere fjernbetjeninger! Brugere kan nemt gennemse og afspille indhold på Displace TV ved hjælp af deres hænder ud over touch- og stemmegreb. Brugerne skal blot trykke med håndfladen for at afspille, knibe for at zoome ind eller ud eller bogstaveligt talt række ud og gribe fat i det, der er på tv’et, og kaste det over på et andet Displace TV i hjemmet. Indholdet flyttes på magisk vis fra et Displace TV til et andet, når brugeren bevæger sig mellem rum via proprietær computer vision-teknologi.

Hvad er der i æsken:
– 55″ 4K trådløst Displace TV (et, to eller fire tv’er, afhængigt af den købte pakke)
– Batteriopladningsenhed
– En basisenhed

Dimensioner (BxHxD): 122,5 x 70 x 3 cm

Hardwarespecifikationer:
– Displace TV: 55″ OLED-panel, 4K-kamera, Wi-Fi 6E
– Basisenhed: Base unit: AMD CPU, NVidia GPU, Wi-Fi 6E

Batterier: Fire genopladelige batterier pr. tv og batteriopladningsenhed

Batterilevetid: En måneds samlet batterilevetid for hvert Displace TV, baseret på et gennemsnitligt forbrug på seks timer om dagen; Batterierne kan oplades individuelt, mens TV’et fortsat er fuldt funktionsdygtigt.

Markedslancering: USA

Kilde: Displace TV

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.