Forside CES CES 2023

CES 2023: Se vores video af Rings drone-patruljevagt til hjemmet

-
(Foto: Rec.dk)

Den selvflyvende kameradrone blev allerede annonceret i 2020, men er stadig ikke kommet på markedet. Ring vil heller ikke ud med, hvornår det sker.

Nogle produkter har lang vej til markedet. Sådan ser det for eksempel ud til at være for Always Home Cam fra det Amazon-ejede overvågningskamera/ringeklokke-firma Ring. Vi skrev allerede om Always Home Cam i 2020, men den er endnu ikke kommet på markedet.

Ved CES 2023 var Ring dog i det mindste klar til at vise Always Home Cam frem til offentligheden. Der er tale om en kameradrone, der kan patruljere dit hjem, når du ikke er hjemme.

Annonce:

Idéen er, at Always Home Cam selv kan flyve rundt i huset og holde øje med, om der sker noget uventet (det skal dog helst kun foregå på en enkelt etage). Du kan så få en notifikation, hvis der er ubudne gæster eller der er sprunget et vandrør. Herefter kan du tage skaderne i øjesyn via kameraet og din smartphone.

Vi fik lov at se en lille testflyvning af dronen, og som repræsentanten fra Ring sagde ”Du hører den, før du ser den”. Og det viste sig at være rigtigt. Selv om dronen fløj rundt i et rum bag en glasrude, kunne vi tydeligt høre den højlydte støj fra rotorerne. Det er formentlig nok i sig selv til at jage potentielle indbudstyve væk.

Muligvis ikke klar

Ring har dog stadig ikke afsløret nogle detaljer om, hvornår den bliver sluppet ud til offentligheden og til hvilken pris. Det var egentlig meningen, at den skulle kommet på markedet i 2021, men måske kom chip-manglen som følge af COVID-pandemien i vejen.

Man må dog formode, at når Ring ligefrem viser den frem til pressen, så kan der ikke være så lang tid til. Måske kommer den ud i forbindelse med Amazons hardware-lanceringer, der som oftest sker i det tidlige efterår.

Det kan dog også være, der stadig er nogle kanter, der skal slibes af. Som det kan ses på vores video, kolliderede dronen med et andet eksemplar, da den forsøgte at lande på dockingstationen, hvor den også oplades fra.

Uanset hvad er det en interessant tanke, at sådan en drone-patruljevagt kan suse rundt i hjemmet, når du ikke er hjemme. Der er ingen meldinger om, hvor vidt Ring og Amazon har lavet fokusgruppe-tests med hunde og katte for at se, hvor skræmte, de bliver…

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.