Forside CES CES 2023

LG lancerer nye Atmos soundbars

-

LG løfter nu sløret for de nye soundbars som vises frem på CES 2023

Traditionen tro så fortæller LG inden CES, hvad de vil vise frem på udstillingen her i begyndelsen af januar.

Annonce:

LG SC9- og SE6-modellerne er begge udstyret med Dolby Atmos og DTS:X for medrivende lyd. Detaljerne er sparsomme for nu om de specifikke detaljer, men LG uddybede nogle af de vigtigste funktioner, som begge soundbars vil tilbyde. Det skriver Engadget.

De nye soundbars får senere en funktion som LG kalder Wow Orchestra, et værktøj, der “udnytter hver eneste af de to produkters lydkanaler til at skabe et udvidet lydbillede med forbedret højde, dybde og kraft”. Wow Orchestra kommer senere via en softwareopdatering.

De to soundbars vil også bruge LG Wowcast til at oprette trådløs forbindelse til LG-tv’er via WiFi. Når de er synkroniseret, kan du få adgang til lydindstillingerne via Home Dashboard på disse skærme (kommer også via en fremtidig opdatering).

En Triple Sound Optimizer-funktion “booster” SC9 og SE6’s ydeevne, mens Smart Up-mixer forvandler stereolyd til flerkanals surround sound. LG fortæller deres AI Room Calibration tilpasser hver soundbar til det sted du placerer den, hvor de forbedrer frekvensområdet i den lave ende og opdeler frontkanalerne for at opnå bedre balance, klarere vokal og forbedret dialog.

SC9 og SE6 kommer også med en AI Sound Pro-funktion, der kan analysere indhold – film, spil, sport eller musik – og automatisk anvende de bedste indstillinger.

Designet er minimalistisk, og via et beslag kan SC9 kan fastgøres til LG’s 2022- og 2023 OLED-tv i C-serien.

Det er ikke oplyst om disse soundbars kommer med en subwoofer. Her må vi afvente at se dem på CES-udstillingen.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.