Forside * Featured

HIFI NYT: hORNS, nyt højttalermærke i Danmark

-

hORNS – Nyt højttalermærke i Danmark!

Spændende nye HIFI højttalere fra Polsk hånd er nu tilgængelige i danmark.
Se dem her!

hORNS er frugten af Lukasz Lewandowskis arbejde og udvikling. Han søgte i sin tid forgæves efter højttalere efter egen præference og endte med selv at udvikle og producere højttalere i processen!

Annonce:

Udvikling og produktion foregår i egne topmoderne faciliteter i Polen, hvor der efterstræbes et meget højt niveau af kvalitet og finish.

Som noget ret unikt for mærket kan alle højttalere leveres i valgfri kombinationer af RAL farver. Noget der måske vil interessere husstandens interiør ansvarlige.

hORNS leverer følgende serier:

5. degrees: En serie af stuevenlige højttalere med 1.8” AMT diskant.  Listepriser  fra  30.900.- pr. sæt

FP serien: En serie af mere konventionelle hornhøjttalere med basenheder fra 10” til 15”
The Mummy: En ret unik højttaler med 12” constant direktivity waveguide og 12” basenhed. Fremstillet i glasfiberkomposit. Listepriser fra 49.600 pr. sæt.

Aria serien: En slank højttaler, med integreret diskanthorn. Meget velegnet til AV installationer.  Listepriser fra 26.500.- pr. sæt.

Symphony serien: Stor 2-vejs hornhøjttaler, med enten 10” eller 13” basenheder.
Overture: Stor 3-vejs hornkonstruktion, med 2x 12” i bunden og en samlet kampvægt på 120 kg.  Listepriser fra 123.750.- pr. sæt

Universum: Gigantisk 3-vejs hornhøjttaler med en følsomhed på 100 dB. Kunne være guf for elskere af eksotiske rørkonstruktioner?  Listepriser fra 464.000 pr. sæt.

Mummy MK4: Spændende og stilistisk 2-vejs gulv højttaler med en kæmpe waveguide.  Elegant af statur og ikke særlig dyb.  12″ basenhed.


Det er Studiosound.dk der repræsenterer mærket i Danmark, og kan anvise nærmeste forhandler & lytte mulighed.

Mere info og tekniske data fra hOrns findes her


 

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Denne artikel er en del af serien: premium højttaler

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.