Forside * Nyheder

Google vil gøre det lettere at flytte din musik rundt i Android 13

-

Google introducerer nye funktioner til Android 13, der skal gøre det lettere for brugerne at skifte mellem forskellige lydenheder, når de lytter til musik.

Nyheden der blev annonceret på CES 2023, vil spørge brugerne, om de ønsker at skifte til en anden lytteenhed baseret på deres nærhed, så du kan skifte problemfrit mellem din telefon, højttalere, hovedtelefoner, tv, bil og meget mere.

Annonce:

Teknologien bruger Bluetooth Low Energy, Wi-Fi og ultra-wideband til at registrere, hvilke lydenheder der fysisk befinder sig i nærheden af brugeren, og identificerer derefter, hvilken enhed brugeren ønsker at bruge på baggrund af den aktuelle aktivitet – f.eks. at skifte lydafspilning fra en Bluetooth-højttaler tilbage til telefonen, hvis du besvarer et opkald.

Funktionen “Uafbrudt lytning” har visse ligheder med den måde, hvorpå Apple-produkter automatisk kan skifte mellem forskellige lydenheder. I et blogindlæg sagde Sandeep Chivukula, direktør for produktstyring på Android, at Google arbejder sammen med både Spotify og YouTube Music om notifikationsfunktionen. Fast Pair, Nearby Share og Chromecast er også blevet tilføjet til SDK’et på tværs af enheder for at gøre det nemmere at bruge flere enheder.

Google arbejder også sammen med Spotify om at bringe Spotify Connect-understøttelse til Android 13’s medieomskifter. Dette vil gøre det nemmere for brugerne at skifte mellem at afspille musik på en Android-mobil eller -tablet og højttalere, tv’er og andre enheder, der er kompatible med Spotify Connect.

Google har ikke annonceret en udgivelsesdato for nogen af de to nye lyttefunktioner, kun at de forventes at ankomme engang senere i år.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.