Forside CES CES 2023

CES 2023: Video – Homey Pro 2 er tæt på

-

Homey Pro 2 produktionen er godt i gang, og de første kunder, der bestilte ved lanceringen skulle få deres enheder i starten af februar 2023.

Recordere mødte Homey, der står bag den populære Homey Pro og Homey Bridge smart-hub, der tilbyder sine brugere at have smarte enheder fra flere økosystemer i samme boks.

Annonce:

Siden lanceringen af Homey Pro 2, har der været travlt, med at få produktionen på skinner, og nu er der fuld hastighedpå, så de første bliver leveret i Januar, mens de fleste bliver leveret fra primo februar og marts.

 

 

For dem som ikke ved hvad Homey Pro er, så betragt det som en schweizerkniv, der kan forbinde de fleste af dine smarte produkter i hjemmet uanset hvem fabrikanten er.

Oven i det kan du så lave automatiseringer, hvor du kombinerer de forskellige enheder med hinanden, så du kan styre dem fra én og samme app.

Den nye Homey Pro 2 er baseret på Raspery Pi 4, og kommer med masser af trådløse forbindelser. Wi-Fi (både 2.4GHz and 5GHz), BLE, Zigbee, Z-Wave Plus, 433MHz, Infrarød, Matter og Thread.

Den nye Homey Pro har op til 4 gange bedre trådløs rækkevidde end den tidligere generation, afhængigt af teknologien. Baseret på Homey Pro’s placering i verden skifter Homey Pro automatisk til en af sine tre Z-Wave-antenner, som er regionsspecifikke.

En spændende lille bonus information i samtalen i videoen ovenfor, er at produktet Homey Bridge som har været på markedet et års tid nu er på vej ud af beta.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Forrige artikelEars-on: Sennheisers hørehjælpere lyder også godt med musik
Næste artikelSe Samsungs app til at styre Hue lys sammen med dit TV.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.