Forside * Nyheder

Lenovo lancerer verdens første gaming-bærbar med dedikeret AI-chip

-

CES: Lenovo opdaterer Legion-serien med en stribe nye computere, som kan klemme endnu mere ud af hardwaren takket være den første dedikerede AI-chip til gaming-bærbare.

Verdens højest ydende 16-tommer gaming-bærbar med AI-optimering. Indehaveren af den titel er Lenovos nye Legion Pro 7. Computeren er blot én af fire nye tilføjelser til Legion-serien med den nye Lenovo LA AI-chip, der under spil monitorerer FPS og dynamisk tilpasser ydeevnen med op til 15 procent.

Annonce:

Foruden Legion Pro 7 kan Legion 7i, Legion Pro 5 og Legion 5i også fås med den nye AI-chip. Derudover byder Legion Pro 7i, Legion Pro 5 og Legion 5i alle på tracking-teknologien Tobii Horizon, som gør det muligt at styre synsfeltet i et spil ved at bevæge dit eget hoved.

16 tommer med AI-ydelse: Legion Pro 7i og Legion Pro 7

De nye Legion Pro 7i og Legion Pro 7 er flagskibene i Lenovos Legion-serie og kan fås med seneste generations NVIDIA GeForce RTX-GPU’er og henholdsvis 13. generations Intel Core-processor og AMD Ryzen 7000-serien.

Uagtet valget af processor kan du få det maksimale ud af hardwaren med hjælp fra Lenovos nye kølesystem ColdFront 5.0, der med et ekstrabredt køleement kan dække både CPU og GPU.

Derudover byder den 16 tommer store computer på en skærm i 16:10-format med en opløsning på 2560×1600 pixels og op til et 99,99 KWh-batteri med Super Rapid Charge, så du kan lade fra 0 til 80 procent på 30 minutter, mens en fuld opladning opnås på en time.

 

Pris og levering

Vejledende udsalgspris er endnu ikke oplyst, det samme gælder levering.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.