Forside CES CES 2023

LG: Vores 2023 TV får Matter understøttelse.

-
LG OLED G3

LG har løftet sløret for deres 2023 TV-modeller, og en af de spændende nyheder er at LG TV får understøttelse for Matter.

LG er klar med en opdatering af deres populære WebOS, som er deres Smart TV platform. Denne rulles ud på de nye 2023 TV modeller som kommer hen over 2023.

Som bruger, kan man nu oprette bruger-profiler til WebOS, hvor man kan tildele sig sin egen avartar. Der er flere nyheder i selve brugerfladen som vi vil vise når vi den 5. januar besøger LG’s stand og ser hele deres udvalg af nyt TV modeller og den fulde WebOS 23 oplevelse. Det nye WebOS trækkes af et nyt chipset, der lover højere hastigheder.

Annonce:

En kedelig nyhed er dog, at LG fortæller at man ikke planlægger at opdatere tidligere TV-modeller til nyeste version af WebOS.

 

Matter support på nye TV modeller

Som skrevet får LG’s TV understøttelse for Matter. Matter er den nye fælles tilslutningsstandard til smarte enheder som bl.a. kan bruges med Phillps Hue, Apple, Google, Samsung, LG og Nanoleaf for at nævne nogle få.

Hos LG skal man bruge ThinQ appen for at skabe forbindelse mellem de forskellige enheder du har i huset.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.