Forside * Featured

Ny Qi2 trådløs opladning lover højere hastighed og MagSafe

-

Qi2 vil føre til hurtigere trådløs opladning og universel kompatibilitet mellem håndholdte og mobile enheder

The Wireless Power Consortium (WPC) vil indføre en ny standard for trådløs opladning for at samle industrien under én global standard og give øget bekvemmelighed og effektivitet for mobile enheder og wearables.

Qi2-standarden vil blive introduceret senere på året af det globale konsortium og vil give millioner af forbrugere, der er afhængige af trådløs opladning, en bedre brugeroplevelse.

Annonce:

“Vores standard sikrer forbrugerne, at deres enheder er sikre, effektive og kompatible med andre mærker. Qi2 bliver den globale standard for trådløs opladning og vil give forbrugere og detailhandlere denne sikkerhed.”, siger Paul Struhsaker, administrerende direktør for Wireless Power Consortium.

Det er især forvirringen for kunderne, der skal fjernes ved at flere trådløse enheder bruger samme trådløse opladningstandard.

 

Qi2 vil understøtte Magsafe med Apples velsignelse

WPC-medlem Apple har leveret grundlaget for den nye Qi2-standard, der bygger på virksomhedens MagSafe-teknologi. Apple og andre WPC-medlemmer har udviklet den nye Magnetic Power Profile, som er kernen i Qi2. Qi2’s Magnetic Power Profile vil sikre, at telefoner eller andre batteridrevne mobilprodukter med genopladelige batterier er perfekt justeret til opladningsenhederne, hvilket giver bedre energieffektivitet og hurtigere opladning.

Qi2-standarden vil erstatte sin forgænger Qi på et hurtigt voksende marked, hvor der vil blive solgt omkring en milliard enheder – sendere og modtagere – på verdensplan i 2023.

På grund af den forbedrede effektivitet og interoperabilitet vil Qi2 gøre det muligt at oplade visse enheder hurtigere, og det vil desuden bane vejen for betydelige fremtidige stigninger i hastighederne for trådløs opladning, som er sikre og energieffektive og ikke forkorter batteriets levetid eller beskadiger brugerens telefon.

Qi2-certificerede mobiltelefoner og opladere forventes at være tilgængelige inden udgangen af 2023.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.