Forside CES CES 2023

Samsung klar med 5K 27″ computer skærm

-

Her til morgen har Samsung annonceret en ny serie af skærme på CES 2023. En ny spændende skærm hedder ViewFinity S9, og kunne være et alternativ for Mac ejere, der ikke vil betale for Apples Studio Display.

Samsung siger at de nye montitorer er lavet til at lave en helt fantastisk billedkvalitet, og der skulle også være en række af nye innovative funktioner til folk, der ønsker at have en skærm som virker godt til både  arbejde og gaming.

Annonce:

Den nye 27-tommer ViewFinity S9 (billedet ovenfor) er bygget til kreative professionelle og sigter helt sikkert mod at konkurrere med Apples Studio Display, og er også Samsungs første 5K-skærm.

Den nye ViewFinity S9 har en 5K IPS-skærm (5120 x 2880px), der dækker 99 % af DCI-P3-farvespektret med Delta E≦2 og HDR600-understøttelse. Disse specifikationer er stort set identiske med Apples Studio Display, som tilbyder samme opløsning og DCI-P3-dækning. Men i modsætning til Studio Display, der som standard leveres med en blank skærm og kræver en opgradering til 300 dollars for at få en mat “nano-teksturglas”-finish, leveres Samsungs ViewFinity S9 med en mat finish som standard.

 

4K Webcam og masser af indgange

ViewFinity S9 leveres også med et lavprofil 4K SlimFit-webkamera med lav profil, der kan fastgøres til toppen af skærmen og har indbygget automatisk zoomkontrol, der følger emner i billedet

På bagsiden af enheden er der en række ind- og udgange, herunder DisplayPort, HDMI, Thunderbolt 4 og USB-C, med Power Delivery-opladningsstøtte på op til 96 W, hvilket er mere end nok til de 70 W, som de nye 14″ MacBook Pro-modeller oplader med.

 

Pris og levering.

Samsung har ikke annonceret priser og levering på den nye monitor endnu, men vi skal tale med dem på CES i Las Vegas, og håber vi kan opdatere artiklen der.

ViewFinity S9 specifikationer (Engelsk)

  • 27-inch 5K panel (5120 x 2880)
  • 99% DCI-P3
  • Built-in color calibration engine
  • Average Delta E ≦ 21 color accuracy
  • USB-C and Thunderbolt 4 connectivity
  • Matte display finish
  • Built-in 4K webcam
  • Samsung Smart Hub

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.