Forside CES CES 2023

Samsung klar med en Philips Hue Sync app til Samsung Smart TV

-

Samsung og Philips er klar med Hue Sync TV-appen til Samsung TV. Den nye app giver filmelskere og gamere mulighed for let at synkronisere lyset med alt, hvad de ser eller spiller på tv.

Den nye Philips Hue Sync TV-app synkroniserer Philips Hue-smartlys med alt det, der vises på dit Samsung-tv, inklusiv indhold fra native apps som Netflix og Disney+. Appen understøtter alle billedformater såsom 8K, 4K og HDR 10+.

“Dette er en utrolig milepæl i vores fokus på levere surroundlys til hjemmeunderholdningen og i vores stadigt udviklende partnerskab med Samsung. Vi er stolte af at tilbyde fordybende oplevelser med vores nye Philips Hue Sync TV-app og ser frem til at levere surroundlys til stuer over hele verden,” siger Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue hos Signify i en pressemeddelelse til recordere.dk

Annonce:

 

Den nye Philips Hue Sync TV-app tilbyder forskellige muligheder for tilpasning: Man kan indstille intensiteten af synkroniseringen, justere lysstyrken, vælge video- eller spiltilstand, aktivere autostart med mere. Philips Hue-brugere kan opnå en hjemmebiografoplevelse ved at skabe et underholdningsområde i Philips Hue-appen på deres mobil. Man vælger de pærer og lamper, man vil synkronisere, og derefter kan man trække og slippe dem til det rigtige sted i rummet og i højden i forhold til placeringen af tv’et.

Philips Hue Sync TV-appen er tilgængelig til download på 2022 og nyere Samsung QLED-tv i Q60 eller højere. Appen kan købes og downloades på tv’er fra Samsung TV app store.

 

Se også:

CES 2023: Philipe Hue nyheder

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.