Forside * Nyheder

CES 2023 Video: Se en komplet tur med CES “Hyperloop”

-

The Boring Company som har Elon Musk som medstifter har lavet et “Hyperloop” (Vegas Loop), der kan transportere gæster til f.eks. CES messerne mellem de mange haller. Vi har optaget en tur mellem to haller.

Vegas Loop på Las Vegas Convention Center tilbyder gæster på messe-området en hurtig og bekvem transport på tværs af messehallerne, og forbinder den nye West Hall med det eksisterende campus (North/Central/South Halls) på CES 2023.

Annonce:

 

For gæster på messer er den typiske gangtid mellem West Hall og den eksisterende North/Central op til 25 minutter. Den samme tur med LVCC Loop tager ca. 2 minutter.

Systemet er designet til at transportere mere end 4.400 passagerer i timen på tværs af campus.

 

Anlægget er bygget af The Boring Company der i sin tid havde høje ambitioner om at bygge en højhastighedslinje mellem Los Angeles og San Francisco. Men indtil videre er The Vegas Loop det eneste “Hyperloop” i drift.

 

Vi har optaget en video med den fulde tur, der gennemføres i Tesla biler. De er dog ikke førerløse endnu, så der er kunplads til 3 passagerer i hver vogn, men der er 65 Tesla’er i gang, så ventetiden er minimal.

 

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.