Forside CES CES 2023

Se Samsungs app til at styre Hue lys sammen med dit TV.

-

Samsungs stand på CES 2023 går meget på det miljørigtige og forbundne hjem, og ovre i et hjørne stod deres nye Smart TV app til at styre dit Hue-lys, så det følger det du ser

Den nye Philips Hue Sync TV-app synkroniserer Philips Hue-smartlys med alt det, der vises på dit Samsung-tv, inklusiv indhold fra native apps som Netflix og Disney+.

Annonce:

Appen understøtter alle billedformater såsom 8K, 4K og HDR 10+.

 

 

Vi besøgte Samsungs stand og optog en video, der viser hvad man som Samsung 2022 og 2023 Smart TV ejer kan forvente hvis man kører det sammen med sin Philips Hue.

Den nye Philips Hue Sync TV-app tilbyder forskellige muligheder for tilpasning: Man kan indstille intensiteten af synkroniseringen, justere lysstyrken, vælge video- eller spiltilstand, aktivere autostart med mere.

Philips Hue-brugere kan opnå en hjemmebiografoplevelse ved at skabe et underholdningsområde i Philips Hue-appen på deres mobil.

Man vælger de pærer og lamper, man vil synkronisere, og derefter kan man trække og slippe dem til det rigtige sted i rummet og i højden i forhold til placeringen af tv’et.

Philips Hue Sync TV-appen er tilgængelig til download på 2022 og nyere Samsung QLED-tv i Q60 eller højere. Appen kan købes og downloades på tv’er fra Samsung TV app store.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.