Forside * Nyheder

OnePlus lancerer OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 i Kina

-

Den 9. januar lancerer den globale teknologivirksomhed OnePlus to nye flagskibsprodukter i Kina – OnePlus 11 5G og Buds Pro 2.

OnePlus 11 5G kommer med Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, der tilbyder hurtigere CPU (35 pct. forbedring) og GPU-hastigheder (25 pct. forbedring) med forbedret strømeffektivitet og tager den hurtige og imponerende ydeevne til det næste niveau.

Annonce:

OnePlus 11 5G er desuden udstyret med op til 16 GB RAM og et avanceret RAM-styringssystem for bedre ydeevne i multitasking- og spilscenarier. Den leveres også med en 6,7-tommers 120 Hz 2K A+ Fluid AMOLED-skærm med LTPO 3.0. Derudover kommer OnePlus 11 5G med et 100 W SUPERVOOC-system til hurtig opladning, der sammen med et 5000 mAh duel-cell batteri garanterer en lang brugstid.

Hasselblad-teknologi tilbage på 11’eren

OnePlus 11 5G lanceres med et tredobbelt kamera, der gør det muligt for brugerne at fange ethvert øjeblik helt ned i selv den mindste detalje. Bagsiden af OnePlus 11 er udstyret med en IMX890 50MP hovedsensor, en IMX581 48MP ultra-vidvinkelobjektiv og en IMX709 32MP portrætlinse til portrætter.

OnePlus 11 5G kommer også med den populære Hasselblad-teknologi og en ny 13-kanals multispektral sensor til lys-og farveidentifikation, som sikrer, at OnePlus 11 dækker alle scenarier inden for fotografi.

OnePlus Buds Pro 2 i samarbejde med danske Dynaudio

I forlængelse af lanceringen af OnePlus 11 lancerer OnePlus samtidig de nye trådløse høretelefoner OnePlus Buds Pro 2 i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. De nye OnePlus Buds Pro 2 er udstyret med spændende nye funktioner, herunder en enestående lydoplevelse, som takket være partnerskabet med Dynaudio er skræddersyet til brugerne.

Lover rummelig lyd til Android-brugere

Ved brug af en særlig algoritme leverer OnePlus Buds Pro 2 en skræddersyet lydoplevelse, et bredt lydfelt og flerdimensional lyd. Desuden giver stereokvaliteten en rumlig gengivelseeffekt gennem en stereo upmixing-algoritme udviklet af OnePlus.

OnePlus Buds Pro 2 har desuden en indbygget IMU-sensor med seks akser, der med høj præcision måler hovedets bevægelser i realtid og sikrer, at brugeren altid er i centrum af musikken.

Høretelefonernes 11 mm-driver, der er udviklet i samarbejde med danske Dynaudio, fokuserer på at håndtere de lave frekvenser for at opnå en dybere, fyldigere og dynamisk bas, mens 6 mm-driveren leverer et bredere lydfelt samt en ren og klar vokal. Det store 11 mm + 6 mm-design anvender krystalpolymer-membraner med separate kanter og kupler for at opnå den bedst mulige balance og klang.

OnePlus Buds Pro 2 har i øvrigt en standard equalizer (EQ) og tre tilpassede EQ’er – Bold, Serenade og Bass. Alle fire EQ’er er tunet sammen med Dynaudio, hvilket gør det muligt for brugerne at lytte til enhver sang med dens originale rene lyde.

OnePlus Buds Pro 2 er udstyret med Smart Adaptive Noise Cancellation (ANC), der eliminerer omgivende støj op til 48 dB. Personalized Noise Cancellation vil desuden give den bedst tilpassede reduktion i støjeffekt baseret på en analyse af øregang og lækage.

OnePlus Buds Pro 2 giver op til 39 timers musikafspilning med flere ekstra opladninger i etuiet. OnePlus Buds Pro 2 understøtter også dobbeltforbindelse og Bluetooth 5.3 LE-lyd.

Tilgængelighed

OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 vil være tilgængelige i Kina den 9. januar 2023. Begge produkter vil blive lanceret sammen med andre produkter på det globale marked den 7. februar 2023.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.