Forside * Nyheder

HIFI Nyt: Danske Lyngdorf har lanceret en bunke nye produkter på ISE.

-

Ved dette års AV installer messe ISE i Barcelona, var danske Lyngdorf Audio også til stede, og oplevede en varm modtagelse af flere af deres nye produkter, som vi giver et kort overblik over her.  Der blev introduceret fest og farver, og et af produkterne viste sig at være et decideret HIT!

Annonce:

Ny Install højttaler i CI serien, D-60

D-60 er en ny High Performance in-Wall højttaler med en ny 7″ midrange driver.  Den spiller ned til 80 Hz, og er derfor tiltænkt at blive kombineret med BW-20 subwooferen i CI serien.  Følsomheden er flotte 92 dB, og højttalerne kan levere 112 dB SPL@1 meter.  Tilgængelig fra Marts, vi opdaterer med pris når de danske priser kendes.

D-60 modellen tilføjes til Discreet seriens øvrige modeller og er et mere kompakt alternativ til D-500.

Ny “in-cabinet” center højttaler, CS-2

CS-2 en kompakt og kraftfuld center og/eller L/R højttaler designet specielt til at blive monteret inde i et møbel.

Sidste år lanceredes den første Lyngdorf højttaler designet til skjult installation i et møbel med frontstof, nemlig CS-1 modellen.  CS modellerne er designet til at yde bedst muligt når placeret i et lukket kabinet f.eks i et møbel under et TV.  Dome tweeteren er placeret løftet og vinklet og basporten vender fremad.  Målet med CS-2 er at gøre højttaleren mindre så den kan finde plads under endnu mere trange forhold.  CS-2 er kun 20 cm dyb, hvor CS-1 er 30 cm.  Lyngdorf fortæller, at CS-2 stadig leverer samme performance og kan spille ned til 45 Hz, og derved kan bruges uden en subwoofer.

Messens store hit: En helt ny designer højttaler med fest og farver: CUE 100!

CUE 100, her vist med rødt cover. Der er 24 varianter af modellen, så det skulle være muligt at finde en kombination man kan lide. Din anmelder blev opstemt ved synet af den røde / eg kombo.

Mange blev overraskede, da de så lyngdorfs nye designer højttaler CUE 100, målrettet mod den designbevidste musikentusiast. Noget din anmelder ikke havde ventet af de ellers tørre “ingeniør-præcisions-jyder” 😜.  Det er virkelig et stykke elegant dansk design og teknologi af allerbedste skuffe, udført i lækre materialer og flere forskellige farvevalg,  der bryder med Lyngdorf Audios ellers ret banalt designede firkantede højttalere.

Her vist i et typisk “Lyngdorf-hjem” i hvid for perspektiv.

En særligt designet stand udført i egetræ,  placerer CUE 100 i den perfekte højde og får den til at fremstå utroligt elegant.  Der benyttes de skelsættende Purify drivere, og der er således tale om en high-end højttaler.  HIFI redaktionen vil selvfølgelig teste vidunderet ved førstkommende lejlighed!  CUE 100 skulle også være til levering fra Marts. Artiklen opdateres med danske priser når disse kendes. 

Læs alle detaljerne & yderligere specs her

Fest og farver nu også til andre Lyngdorf højttalere i samarbejde med danske Gabriel

Til Lyngdorf højttalerne MH-2, MH3 og FR-1 samt subwooferne BW-2 og BW-3 vil man kunne friske dem op i Lyngdorfs nye “make-over” farve stil, ved hjælp af nye front stof produceret af den danske virksomhed Gabriel, der har eksisteret siden 1851, og producerer nogle af de fineste stoffer til møbler og interiør.  Front stofferne er naturligvis designet specielt til akustisk brug og er monteret må en meget stærk ramme der undertrykker resonanser.    Disse vil være tilgængelige som tilbehør til alle førnævnte modeller.   Vi opdaterer når priser kendes.

De fem farver her vist med MH-3 og BW-3
Her vist hjemme hos en skolelærer der hedder Lonnie.
Her er det FR-1 der peppes op til fest med nyt Gabriel frontstof.

Men vent, der er mere…  HDMI 2.1 til alle!

De fleste vil nok anse Lyngdorf Audios forstærkere og processorer for at være i den dyrere ende og lidt af en investering.  HDMI teknologien udvikler sig hastigt, og er derfor en af de områder hvor produkter med HDMI nemt bliver outdated.  Det er dog ikke tilfældet for ejere af firmaets Processorer, der kan beskytte deres investering, hvor den mindste model processor MP-40 nu også får HDMI 2.1 incl en upgrade mulighed for eksisterende ejere.   Den avancerede integrerede forstærker TDAI-3400 har også fået denne mulighed.

Steinway-Lyngdorf P100 får også HDMI 2.1

Listen over aktuelle produkter der nu er tilgængelige med HDMI 2.1 er derved:

  • MP-40 2.1, multichannel processor, 12 channel decoding
  • MP-60 2.1, multichannel processor, 16 channel decoding
  • TDAI-3400, digital stereo amplifier, optional HDMI 2.1 modul
  • Steinway & Sons P100 2.1, multichannel processor, 10 channel decoding
  • Steinway & Sons P300 2.1, multichannel processor, 16 channel decoding

Priserne på opgraderingen kendes ikke af redaktionen (vi opdaterer)


Mere info om de nye produkter kan findes på firmaets website her.


 

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.