Forside Produkter Computere

Sound Blaster X5 er en alsidig DAC

-

Sound Blaster X5 repræsenterer det bedste af Creatives ekspertise inden for lydteknik

Creative lancerer nu en ny DAC. Sound Blaster X5 er bygget til deres kræsne kunder, som sætter pris på valget af kvalitetskomponenter til en pris hvor mange kan være med.

Annonce:

Det er den første Sound Blaster med et dual-DAC-design. 2 Cirrus Logic CS43198 DAC’er leverer afspilning i op til 32-bit / 384 kHz over PCM, med en dynamik (DNR) op til 130 dB DNR. Forvrængningen er så lav som 0,00018% (Total Harmonic Distortion).

Creative fortæller at DAC’en kan hovedtelefoner i alle klasser, fra in-ear med 1 ohm impedans og til studieklasse hovedtelefoner med en impedans på op til 600 ohm. Dette inklusiv de krævende planar magnetic-hovedtelefoner.

Designet indeholder to dedikerede forstærkere kaldet Xamp. Højre og venstre kanal er isoleret gennem hele forstærkningskæden. Dermed elimineres al interferens, støj og krydstale i kredsløbet. Creative fremhæver at den type lyddesign er et sjældent syn i prisklassen.

DAC’en kan også afkode lydformater i DoP128 og DSD256.

 

Tilsluttes Creatives app kan lyden justeres med en 10-bånds equalizer, og der kan tilføjes effekter som Surround, Crystalizer, Bass eller Dialog+ – eller bruge CrystalVoice til at forbedre talekvaliteten.

Sound Blaster X5 understøtter også ASIO 2.2 til afspilning og optagelse med lav latenstid samt nem adgang til flere lyd-ind og -udgange.

Af tilslutninger er det tovejs RCA- og TOSLINK-optiske stik, USB-C til lyd og strøm samt en analog mikrofonindgang på 3,5 mm minijack. Der er hovedtelefonudgange på både jack og minikjack, og disse analoge ind- og udgange har guldbelagte bøsninger.

Der er også en USB-A tilslutning, for digital tilslutning af USB-højttalere, hovedtelefoner eller mikrofoner.

På den trådløse side kan enheder tilsluttes via Bluetooth 5.0

 

 

Pris og tilgængelighed

Creative Sound Blaster X5 koster €319.99, omregnet er det lige under 2.400 kr.

Er til salg nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.