Forside Nyheder

Samsung klargør et 83″ OLED TV med LG panel

-

Samsung Electronics udgiver et 83-tommer OLED-tv i partnerskab med LG Display

Første produkt i den ny “OLED-alliance” mellem Samsung Electronics (dem med Samsungs elektronikprodukter) og LG Display (LG’s display fabrik) ser nu ud til at blive et 83″ Samsung OLED TV.

Annonce:

Ifølge erhvervsmediet Business Koreas industrikilder, har Samsung Electronics for nyligt fuldført kompatibilitetsregistreringen af deres 83-tommer OLED-tv (KQ83SC90A) hos det koreanske National Radio Research Institute.

Sådan en kompatibilitetsregistrering er en nødvendig procedure for at producere, sælge og importere tv- og kommunikationsudstyr som eksempelvis fjernsyn.

Typisk vil et produkt blive lanceret indenfor tre måneder efter denne registrering. Hvilket kan betyde at det nye Samsung OLED TV vises frem på IFA-udstillingen i Berlin i starten af september, for at komme til salg i efteråret.

Business Korea har haft kontaktet Samsung Electronics, som kun havde denne kommenter: “Vi kan ikke bekræfte detaljer vedrørende køb af komponenter og forsyningskæder”

Men da LG Display p.t. er det eneste firma i stand til at producere 83-tommer OLED-paneler, så må dette TV være det første kendte, i det nye samarbejde mellem LG Display og Samsung.

Samsung Electronics forventes at øge sit salg af OLED-tv markant gennem samarbejdet med LG Display.

Samsung Electronics’ markedsandel inden for OLED-tv er 6,1%, efterfulgt af LG Electronics’ 54,6% og Sony med 26,1% på tredjepladsen. De to parter har aftalt at levere omkring 500.000 enheder i år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.