Forside Detail

Elgiganten åbner topmoderne varehus i Greve

-
Elgiganten Waves varehus team. Foto: Elgiganten

Elektronikkæden Elgiganten har netop annonceret åbningen af et nyt state-of-the-art varehus i centeret WAVES, som er placeret ved Greve/Hundige syd for København.

Elgiganten fortæller i en udmelding, at denne seneste tilføjelse til kæden ikke bare er endnu et varehus – men en butik som repræsenterer den nyeste version af Elgigantens butikskoncept.

“Med placeringen i WAVES får vi et helt fantastisk flot varehus og masser af parkeringspladser”, fortæller Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten. Udover at byde på en bred vifte af den nyeste elektronik og hårde-hvidevarer, vil det nye varehus også byde på services der forbinder online shopping med fysiske butikserfaringer, som Klik & Hent og Elgiganten Support.

Annonce:

Varehuset præsenterer en omfattende gaming-afdeling, hvor både nybegyndere og erfarne gamere kan finde alt, hvad de har brug for. Apple-entusiaster kan også se frem til et dedikeret område med de nyeste produkter, ekspert rådgivning og support til alle Apple enheder.

Lasse Tang Frederiksen, den nye varehuschef i WAVES og en lokal fra Greve, udtaler: “Vi glæder os meget til at byde vores kunder velkommen til et brag af en åbningsfest og en fantastisk indkøbsoplevelse. Det bliver en dag med vilde køtilbud og et topmoderne varehus fyldt med kendte mærkevarer til rablende lave priser.”

Lasse, som startede sin karriere som ungarbejder i Bilka Hundige i 2012, ser frem til at bidrage positivt til lokalsamfundet i sin nye rolle. Han vil også fokusere på at støtte lokale projekter gennem Elgiganten Foundation.

Denne udvidelse vil ikke kun bringe en ‘opgraderet’ shoppingoplevelse for kunderne, men vil også skabe omkring 40 nye arbejdspladser i området. Med det for øje, er Elgigantens nye varehus klar til at blive en central del af lokalsamfundet syd for København.

Åbningen er fredag d. 1/9. Åbningstiderne de første dage er:

  • Fredag den 1. september: 7-21
  • Lørdag og søndag 2.-3. september: 10-17

Adressen er Over Bølgen 23A, 2670 Greve (se på kort)

 

Annonce:
Forrige artikelMax får sin egen CNN-kanal
Næste artikelTEST: Technics AZ60M2 – In-ear med aktiv støjreduktion
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.