Forside Nyheder

Danskerne vælger fiber i rekordhøj grad

-

Hjemmearbejde, kommunikation med offentlige instanser, og digital underholdning kræver en stabil internetforbindelse. I den sammenhæng foretrækker et stigende antal danskere fiberforbindelse som deres faste internetforbindelse, viser ny data fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.

Energi- og telekoncernen Norlys har mærket denne tendens tydeligt. De har leveret fiber til over 800.000 danske hjem og for første gang er 50% af disse adresser aktive brugere af fiberforbindelsen.

“Vi udruller fiber for at tilbyde danskerne en fremtidssikret digital infrastruktur. At 50 procent nu udnytter vores fibernet er en stor milepæl,” udtaler Torben Poulsen, direktør for Norlys’ fiberforretning i en pressemeddelelse til recordere.dk.

Annonce:

Kommunerne Rebild, Jammerbugt, og Sønderborg skiller sig ud med den højeste procentdel af aktive fiberforbindelser, med 60%, 59% og 57% henholdsvis.

Norlys’ fibernet er et åbent net, hvilket giver kunderne mulighed for at vælge mellem 13 forskellige internet- og tv-udbydere. “Denne valgfrihed har betydet en stigning i tilslutningsprocenten, særligt i områder hvor vi har overtaget og åbnet tidligere lukkede fibernet,” siger Poulsen.

Som en del af deres fortsatte ekspansion, har Norlys allerede udrullet fiber til yderligere 50.000 adresser i 2023.

Annonce:
Forrige artikelTEST: Denon PearL Pro – Trådløse in-ear hovedtelefoner der måler hvordan du lytter
Næste artikelMarkant prisstigning fra Bang & Olufsen på udvalgte produkter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.