Forside Indhold og distribution Biograf

Disney fejrer sit 100 års jubilæum med tidløse klassikere i biografen

-

The Walt Disney Company fylder 100 år og det markedes med klassiske film i de danske biografer

Den 16. oktober 2023 markerer The Walt Disney Company en af de mest betydningsfulde milepæle i underholdningsindustriens historie, nemlig deres 100-års jubilæum. Som en del af denne historiske begivenhed genintroducerer Disney nogle af deres mest elskede og tidløse film til biografer over hele Danmark.

Annonce:

Hele året har Disney æret de dedikerede fans og talentfulde historiefortællere, der har vævet sammen den tapestri af magi, som Disney har præsenteret i et helt århundrede. Den seneste bestræbelse, kendt som biografprogrammet “Disney100”, vil fremhæve film, der spænder over forskellige årtier, og som har efterladt et uudsletteligt mærke i hjertet af både unge og gamle.

Danske biografer har med glæde accepteret at være en del af dette projekt, idet de i samarbejde med Disney vil præsentere en række film, der sikrer, at Disneys magi og vidunder fortsætter med at glitre på det store lærred. Disse specielle forestillinger løber fra september til slutningen af november.

De fem udvalgte film er:

Disneys ”Bambi” (1942)
Disneys ”Askepot” (1950)
Disneys ”Tornerose” (1959)
Disneys ”Løvernes Konge” (1994)
Disneys ”Frost” (2013)

Hans van Rijn, administrerende direktør og landechef for The Walt Disney Company Nordic & Baltic, udtaler med entusiasme: “At kunne bringe disse animerede mesterværker tilbage til biograferne, nogle af dem for første gang i mange årtier, er en ægte glæde. Vi ønsker at genoplive den ægte Disney magi for en helt ny generation, samtidig med at vi hyldest til dem, der voksede op med disse film.”

Initiativet “Disney100” går videre end biograferne. I det kommende år vil fans og familier også kunne nyde en række arrangementer, interaktioner og overraskelser spredt over Disney’s verdensomspændende parker, studier og oplevelser, som alle markerer dette århundrede med undren og underholdning.

 

Annonce:
Forrige artikelWordPad er på vej i graven
Næste artikelTyske elbiler skruer op for rækkevidden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.