Forside Produkter Mobil

Mens Telia skifter navn så beholder Call Me sit

-

Norlys opkøb resulterer i et navneskifte for Telia men ikke for Call Me

Med det nylige opkøb af Telia planlægger teleselskabet at skifte navn til Norlys, mens datterselskabet Call Me beholder sit nuværende navn. Dette fortæller Ulf Lund, direktør i Norlys, til BT.

Annonce:

“Telia kommer til at skifte navn til Norlys. Call Me, som følger med i handlen, fortsætter med at hedde Call Me, fordi på telemarkedet har man to brands. Call Me er et godt brand, så det fortsætter”, fortæller Ulf Lund til avisen.

Købsaftalen mellem Norlys og Telia blev offentliggjort sidste fredag, skønt aftalen blev først annonceret tilbage i april. Aftalen venter stadig på godkendelse fra både Norlys’ repræsentantskab og konkurrencemyndighederne. Når det er sket, vil ændringerne blive mærkbare i mange danske bybilleder, da navneskiftet også vil gælde alle danske Telia-butikker.

Historisk set blev Call Me, oprindeligt kendt som Debitel, en del af Telia i 2007, efter Telias opkøb af Debitel. Med denne handel positionerede Telia sig stærkere i det konkurrenceprægede lavpris telemarked.

Tidligere i denne måned meddelte Norlys, at et af selskabets andre brands, Stofa, som har eksisteret i 45 år, også vil skifte navn til Norlys.

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Sonos Move 2 – Den bedste trådløse højttaler er blevet endnu bedre
Næste artikelOplysninger om næste års nye Xbox-modeller er lækket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.