Forside Detail

Flere Humac-butikker lukker

-

Kæden med Apple-produkter har sagt farvel til 3 butikker i år og en følger næste år

Humac, den danske kæde som specialiserer sig i salg af Apple-produkter, har annonceret lukningen af yderligere to butikker, hvilket bringer det samlede antal lukkede butikker op på fire i et skarpt skridt for at styrke virksomhedens økonomi. Beslutningen kommer, efter at virksomheden kæmper med at finde fodfæste i et konkurrencepræget marked.

Annonce:

“Hvis butikkerne ikke er rentable, så kan vi jo ikke holde dem åbne. En del af vores strategiplan er kun at have rentable butikker”, fortæller adm. direktør Christian Toft til fagbladet DetailWatch.

De nyligt lukkede butikker inkluderer to placeringer i Københavnsområdet og en i Horsens, mens en yderligere butik i Kolding er sat til at lukke til februar.

Trods nyhederne om yderligere lukninger, forsikrer Toft, at dette træk ikke er en impulsiv reaktion, men snarere en del af en forudset plan, der er designet til at omstrukturere virksomheden og fokusere på dens mest profitable sektioner. “Det har hele tiden været planen at lukke flere”, siger han til DetailWatch.

Med den danske elektronikkædes fortsatte kamp for at vende underskud til overskud, forbliver det uklart, hvilke skridt der følger efter de nuværende lukninger. Virksomheden forbliver dedikeret til at levere kvalitetsprodukter og service til sine kunder, men med et skarpt øje på bundlinjen.

Christian Toft slutter af med at forsikre, at selvom der ikke er aktuelle planer om yderligere lukninger, vil Humac “kigge naturligvis løbende på vores butiksnet, fordi vi skal have et rentabelt butiksnet”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.